Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Nintendo Switch har redan sin egen fotoskrivare

Fujifilm och Nintendo skapar Instax för Switch

Fujifilm och Nintendo har lanserat en skrivare för Nintendo Switch , så att du kan skriva ut de fotografier som du har tagit med konsolen. Ja, du har läst rätt, bilderna du har tagit med konsolen eller snarare med spelen på. För vi vet alla att den inte har kameror, men titlar som Animal Crossing, Zelda, etc., har fått många användare att inte sluta ta bilder.

Av den enkla anledningen är det därför detta förslag från båda företagen inte bara är vettigt, det kan också bli en försäljningssuccé nu när titlar som Pokémon Snap anländer där syftet inte är något annat än att fotografera de olika. . pokémons som du hittar där ute.

Naturligtvis, om du tror det, låt oss först ta reda på hur själva skrivaren är och sedan pratar vi om detaljerna, den nya applikationen och vad du kan göra med den.

Instax Mini Link Special Edition

De Instax Mini Link Special Edition är inte en riktigt ny skrivare, det är snarare en specialutgåva av en modell som Fujifilm har sålt under en längre tid. Skillnaden här ligger i de estetiska detaljerna som med klassiska färger på Switch, som blått och rött, ger den en annan touch.

Ändå, bortom den röda delen av det övre området eller den där blå kanten där strömknappen och skrivarlogotypen finns, är det som kommer att locka mest uppmärksamhet av denna Instax silikonfodralet i form av Pikachu. En detalj som är densamma bara av den anledningen gör att fler än en är intresserad av henne. Speciellt om du tänker spela Pokémon Snap.

För med den här skrivaren kommer Nintendo Switch-användare att kunna att omedelbart skriva ut fotografierna (fångst) de tar i spelen på papper . Något som de kommer att göra tack vare en ny applikation och, möjligen, den förbättring som Nintendo nyligen gjorde för användningen av Bluetooth-anslutning. Vilket påminner oss om att bara att kunna ansluta ett Bluetooth-headset kommer att fortsätta att vara drömmen för många.

Vad kommer du att kunna skriva ut med Switch-skrivaren

Fujifilms nya skrivare för Nintendo Switch kommer med en applikation som gör det möjligt för spelare att enkelt överföra en skärmdump av spelet de tidigare har tagit. För att göra detta behöver de bara skanna en QR-kod som kommer att visas på skärmen och det är allt.

När du har gjort dessa steg och har fotot på din telefon, kan det skickas till skrivaren för att skrivas ut på de rullarna med snabbfilm som de använder. Fastän en serie ramar kan också vara ansökt både till de bilderna och till bilderna som kan tas med telefonens kamera.

Dessa ramar är baserade på Nintendos egna spel som är kända för alla som Super Mario Odyssey, Animal Crossing: New Horizons och New Pokémon Snap.

Kan jag använda en vanlig Instax Mini Link?

Om du undrar över möjligheten att använda en Instax Mini Link redan med Nintendo Switch och den här nya appen är svaret ja. Allt du behöver göra är att ladda ner appen som finns i både App Store och Play Store.

Instax Mini Link Special Edition priser och tillgänglighet

Fujifilms nya skrivare för Nintendo Switch kommer att börja säljas senare denna månad och kommer att bli det prissatt till 100 euro . Specialutgåvan med det där Pokémon-fodralet kommer att släppas senare och kommer att kosta lite mer.