Nikes nya självhäftande skor kostar $ 350

0 Shares

Nike Adapt BB: En sko ansluten till din telefon

Nike Adapt BB

Som man kan se i en första förhandsgranskning genom sociala nätverk kan skorna länkas till din mobiltelefon och därmed kunna dra åt eller lossa snören som du tycker passar. Den här modellen är en del av Nike basketlinjen i basket, därför är kampanjen starring av professionella spelare. Som varumärket själv tillkännager kommer skorna att revolutionera basketvärlden, inklusive teknik som gör att vi kan granska prestanda hos den person som bär dem, förutom att erbjuda den futuristiska beröringen med avsaknaden av synliga snören och möjligheten att tända varumärkets omisskännliga swoosh-logotyp tack vare det fluorescerande tyget. Både logotypen och området där motorn är dold inkluderar lampor som vi kan konfigurera efter vår smak från Nike Adapt-applikationen.

Hur laddas det interna batteriet?

Som du kanske föreställer dig, har dessa skor ett internt batteri som gör att alla dessa smarta funktioner kan leva upp, liksom att driva in snörets interna motor. Detta interna batteri har en ungefärlig autonomi på cirka 14 dagar (du ska träna med sinnesro), och för att ladda dem behöver vi bara använda den trådlösa laddningsbasen som ingår. Denna bas är en plattform som liknar en digital skala, och det är där skorna vilar så att deras interna batterier återupplivas. Vi behöver bara ansluta din USB-C-kabel till nätadaptern för att allt ska fungera som avsett. Med ordet från seniorchefen för avdelningen för intelligent systemteknik vid Nike, Jordan Rice, till The Verge, använder denna laddningsbas en teknik som liknar Qi, även om den inte exakt sägs som standard. Dessutom har det bekräftat att basen kommer att ingå i skorna och i princip inte kommer att säljas separat.

Hur mycket kostar de? Kan du köpa dem?

Nike Adapt BB

Ja, i motsats till de andra futuristiska modellerna som varumärket tidigare har släppt, dessa Nike Adapt BB De är en modell med en mer kommersiell vision som du kan reservera från idag via Nike-webbplatsen, men för tillfället bara i USA. Skorna är prissatta till $ 350, och både de första leveranserna av reserverna och den globala marknadsföringen kommer att börja ske från och med den 16 februari.

0 Shares