NightWatch: Dock för Apple Watch som laddar och förstorar skärmen

0 Shares

NightWatch, en docka som förstorar Apple Watch-skärmen

NightWatch: Dock för Apple Watch
Det finns något där Apple är praktiskt taget oöverträffad med avseende på resten av tillverkarna av hemelektronikprodukter: tillbehör. Otaliga varumärken skapar tillbehör av alla slag till sina produkter. Något som delvis är motiverat eftersom det logiskt sett är lönsamt för dem, eftersom användaren av äppelprodukter vanligtvis spenderar mer på denna typ av tillbehör än andra märken. Dessutom är den användbara livslängden för en design längre eftersom Apple tenderar att iterera mindre med varje ny generation av iPhone, iPad, Apple Watch, etc.

Tja, bland all denna produktiva värld av tillbehör för Apple-produkter finns det ibland förslag som sticker ut över resten. En av dem är Nattvakt , en nyfiken och slående docka för Apples smarta klocka som gör att du kan använda den på ett mycket bekvämare sätt när du placerar den på nattduksbordet för att ladda. Eller åtminstone blir det lättare för dig att se informationen på din skärm.

Den nya dockan för Apple Watch som du kan se på bilderna är en ganska enkel lösning, men ändå är det konstigt att det inte hade fallit någon in tidigare. Men om du tror det, ser vi några intressanta detaljer om produkten, såväl som andra aspekter som du bör ta hänsyn till om du känner dig attraherad av den och bestämmer dig för att köpa en.

NightWatch är en docka gjord av en enda bit klar metakrylat . Tack vare denna form låter den dig förstora skärmen av Apple Watch och att dess gränssnitt är större, perfekt för att se på natten vad klockan är eller andra data som du har konfigurerat i dess sfär. Naturligtvis kommer det inte att vara lika enkelt att interagera med sfären som med andra lösningar, men det verkar som om det med en enkel tryckning eller rörelse till dockan kommer att räcka för att skärmen ska aktiveras.

Angående laddningsfunktionen så kommer du att kunna ladda din klocka på natten (för det tar du verkligen av den), men du måste placera den trådlösa laddningsbasen som Apple har med i klockboxen eller köpa en extra eftersom det inte ingår Det.

Annars lite att tillägga med avseende på ett mycket slående och elegant förslag. Det är sant att det finns andra baser som är mycket mer nördar eller funktionella när det kommer till att inte bara ladda Apple Watch utan även din iPhone och till och med AirPods, men om du letar efter en snygg lösning verkar detta vara ett mycket bra alternativ.

Pris och tillgänglighet

NightWatch-basen för Apple Watch kan köpas via tillverkarens webbplats och är prissatt till $ 49,99 . För dyr? Tja, kom ihåg att trots sin enkelhet har det sitt jobb att uppnå en sådan polerad finish. Även om det blir framgångsrikt är det mycket troligt att repliker eller liknande lösningar snart kommer att ses. Det kan till och med redan finnas några där ute som har gått obemärkt förbi.

0 Shares