Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

NFL Emojis Keyboard: Essential Fantasy Football Trash Talk Tool

Älskar du Fantasy Football? När vi dyker djupare in i säsongen testas vänskapen och rivaliteterna går lite djupare. Därför måste du ladda ner det gratis NFL-emoji-tangentbordet till din iPhone så att du kan skicka NFL-emojis och gifs till dina vänner via iMessage eller Chat.

SportsManias släppte en ny app idag som inkluderar NFL Emojis från Odell Beckham Junior, Andrew Luck, Peyton Manning, Aaron Rodgers, Johnny Manziel och andra spelare som du kan skicka till vänner i iMessage, på Facebook och i andra appar.

Så här kan du dominera papperskorgen i din Fantasy Football League och lägga till NFL-emoji och gifs till dina konversationer på iPhone.

Gör dig redo för torsdagskvällfotboll och nästa vecka i din Fantasy Football-liga med mer skräpprat.

Först och främst behöver du SportsManias-appen. Detta är en gratis app som levererar information om dina favoritlag och nu finns det ett SportsManias-tangentbord med emojis, gifs och memes som du kan dela med två kranar från tangentbordet.

För att kunna använda den här appen måste du ladda ner SportsManias-appen från App Store.

Skicka NFL-emoji för att håna vänner i Fantasy Football.

Skicka NFL-emoji för att håna vänner i Fantasy Football.

När du har laddat ner den kan du gå till Inställningar -> Allmänt -> Tangentbord -> Tangentbord -> Lägg till nytt tangentbord -> SportsManias Emojis. Du kan behöva också trycka på tangentbordet och tillåta full åtkomst om du stöter på problem.

När du väl har gjort detta kan du gå till en app som Messages, klicka på globikonen och sedan på ABC för att växla till den eller länge trycka på globen för att direkt byta till SportsManias NFL-emojis.

[contextly_sidebar id=”nSvrzeWd4Js1WlBQdrzlmDApx9yBTSdh”]

När du är i en app kan du trycka på den NFL-emoji du vill skicka och den kommer att kopiera bilden. Knacka i textrutan för att klistra in den. Dessa är inte emoji som det vanliga iPhone-tangentbordet. Istället är det bilder som du skickar som ett foto till mottagaren.

Du kan växla mellan emoji, memes och gifs som alla skickar samma, precis som ett foto. När iOS 9.1-versionen anländer kan du till och med lägga till ett långfinger.

Du kan skicka dessa till någon med en Android-enhet eller till och med i Facebook Messenger, men de fungerar bäst i texter där de är dimensionerade perfekt.