Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Nexus One Android 2.3.4 -uppdateringen kan installeras manuellt

Observera Nexus One -ägare. Om du vill få Android 2.3.4 på din telefon just nu (vem gillar att vänta på OTA -uppdateringar?), Så finns det en enkel manuell installationsprocess som du kan följa för att få den igång just nu.

Nexus One

Förra veckan meddelade Google att Android 2.3.4 skulle lanseras till Nexus S och Nexus One under de kommande veckorna. Tja, strax efter det tillkännagivandet blev en manuell installation tillgänglig för vissa Nexus S -ägare till stor förtret för dem som fortfarande använder en Nexus One.

Du behöver inte känna dig nere längre Nexus One -ägare eftersom det nu finns ett sätt att manuellt installera Android 2.3.4 -uppdateringen just nu, vilket innebär att du kan undvika att vänta på lanseringen som pågår. Så här gör du:

1. Ladda ner uppdateringen här.
2. Du vill byta namn på filen till update.zip. Om du använder en Windows -maskin kan du byta namn på den för att uppdatera utan zip.
3. Kopiera den filen, update.zip eller uppdatera och lägg den på ditt microSD -kort.
4. Se till att Nexus One är avstängd och håll sedan ned styrbollen och tryck på strömbrytaren.
5. När du ser den vita skärmen och Androids vill du välja Bootloader.
6. Vid denna tidpunkt kommer din telefon att starta om och du bör se en annan Android samt en triangel.
7. Tryck nu på volym upp och strömknappen samtidigt.
8. Med hjälp av styrbollen vill du välja Apply sdcard: update.zip eller Apply sdcard: update.
9. Boom, Android 2.3.4

De här instruktionerna ska få dig igång på nolltid och få din Nexus One att kvadreras bort med en massa buggfixar. För dem som är intresserade av vad som finns i uppdateringen kan du gå hit och se en fullständig lista.

(Via Android Central)