Nexus 9 Release: Vad kan du förvänta dig

0 Shares

Oktober är nästan över och Googles Nexus 9-utgivningsdatum närmar sig med stormsteg, men innan det kommer kan användarna förbeställa det idag från Google Play Store eller Best Buy. Med ett Nexus 9 -utgivningsdatum bara några veckor bort, vill vi titta på vad köpare kan förvänta sig av Googles senaste surfplatta.

Tidigare denna månad publicerade Google ett snabbt blogginlägg och tillkännagav den helt nya Nexus 6-smarttelefonen, Nexus 9-surfplattan, en Nexus Player och den senaste uppdateringen av Android 5.0 Lollipop. Alla rapporter och rykten som flöt runt i månader lades vila, och du kommer att kunna ta tag i båda i början av november.

Läs: 7 Nexus 9 -funktioner du kommer att älska

Den tidigare Nexus 7 tillkännagavs och släpptes under sommarmånaderna, och många förväntade sig detsamma i år. Google höll dock allt hemligt och tog några månader längre att leverera en större och bättre Nexus 9 med den senaste Android 5.0 Lollipop. Släppdatumet är nästan här, och nedan kommer vi att gå igenom vad vi kan förvänta oss och vad potentiella köpare borde veta.

https://www.youtube.com/watch?v=yYHY3MFiq1o

Google chockade alla genom att meddela att den nya Nexus 9 tillverkades av HTC, levererade massor av kvalitetsfunktioner och skulle vara tillgänglig för förbeställningar bara några dagar senare. Utgivningsdatumet är dock inte förrän i början av november, men det datumet närmar sig snabbt.

Sedan meddelandet den 15 oktober har Google varit ganska tyst, men de öppnade upp förbeställningar den 17 oktober för två av de tre Nexus 9-färgerna, men har inte sagt ett ord om alternativet Sand (guld) eller 4G LTE-modellen . Som sagt, här är vad vi vet.

Utgivningsdatum för Nexus 9

Nexus 9-släppdatumet är officiellt den 3 november och förbeställningar gick live den 17: e som utlovat. Google Play Store, Best Buy och till och med Amazon tar alla emot beställningar, och även om de har varit uppe i över en vecka säger lager fortfarande att det finns gott om leveranser som går ut på eller före den 3 november.

Best Buy och Amazon säger båda att enheten kommer att “börja leverera den 3 november” vilket innebär att enheten kanske inte skickas förrän den 3: e, snarare än att levereras tidigt och levereras den 3: e. Det är också möjligt att du kan gå in i ett Best Buy den tredje, om de har lager, och gå ut samma dag med Googles senaste surfplatta.

Screen Shot 2014-10-24 klockan 10.49.01

Google har varit tyst om 4G LTE -modellen, men några källor har antytt att den inte kommer fram till senare i månaden, möjligen runt 12 november eller senare.

Nexus 9 Pris

Under tidigare år var Nexus 7-surfplattan extremt plånboksvänlig och priset mycket aggressivt att ta sig an tävlingen. I år ändrade Google det lite, samtidigt som det var aggressivt, men levererade en mycket bättre produkt. Nexus 9 är den bästa surfplattan de har släppt hittills, har massor av funktioner som andra surfplattor inte erbjuder, men allt kommer till ett högre pris.

Nexus 9 kommer att kosta 399 dollar för 16 GB -modellen och 499 dollar för 32 GB -versionen. Googles 4G LTE -alternativ kommer att bli ännu mer, kostar användare $ 599, vilket gör det till den dyraste Nexus -surfplattan som någonsin släppts.

Nexus-9-1

The Verge hävdar att tillförlitliga källor tyder på att sandfärgen och 4G LTE-versionen inte kommer fram till ett senare datum, vilket bekräftades när den inte var tillgänglig för förbeställning den 17. Så vad sägs om 4G LTE -versionen och bärarstöd? Det tar oss till vårt nästa ämne.

Nexus 9 -bärare (USA)

T-Mobile säger att det planerar att släppa Nexus 6 från och med den 12 november. De kommer också att erbjuda Nexus 9 den dagen också. Det betyder att andra operatörer också kan meddela priser och tillgänglighet för 4G LTE Nexus 9, men ingen har gjort några formella tillkännagivanden. AT&T har inte lämnat några release -detaljer, säger US Cellular i november för Nexus 6, och ingenting om Nexus 9. Troligtvis kommer Sprint och Verizon också att erbjuda 4G LTE Nexus 9, men igen har alla varit tysta hittills.

Nexus 6 -smarttelefonen kommer att finnas tillgänglig från alla fem stora operatörer i USA, och även om varje operatör inte erbjuder Nexus 9 är det troligt att användare kommer att kunna hämta 4G LTE -modellen om de vill, och släng in ett SIM -kort med fullt stöd.

Nexus 9 Specifikationer

Om du missade det har Nexus 9 några övertygande specifikationer och funktioner. Den här surfplattan har massor av funktioner som vi aldrig har sett tidigare på en Nexus -enhet, så kolla in hela listan över toppklass -flaggskeppsspecifikationer nedan. Nexus 9 är Googles iPad Air, men har mycket mer att erbjuda. Saker som främre högtalare, bara för att nämna en.

 • 8,9-tums 2048 × 1536 Full HD-skärm (4: 3 bildförhållande och Gorilla Glass 3)
 • NVIDIA Tegra K1-processor med 2 GB RAM (64-bitars)
 • 16/32GB lagringskonfigurationer (32GB 4G LTE kommer senare)
 • Android 5.0 Lollipop (första enheten med Android 5.0)
 • 8 megapixel OIS bak och 1,6 MP främre kamera
 • Borstad aluminiumram, mjuk touch -design
 • Dubbla HTC Boomsound -framåtriktade högtalare
 • 6 700 mAh batteri
 • Färgalternativ i vitt, svart och sand
 • 153,68 mm x 228,25 mm x 7,95 mm
 • Mer

Med en större Quad-HD-skärm, framåtvända högtalare, en borstad aluminiumdesign, en 8 megapixelkamera och mer allt i ett elegant paket gör detta till ett omedelbart köp för Android-användare. Den är dimensionerad och prissatt perfekt mellan iPad Mini och iPad Air 2, och borde vara ganska populär denna högsäsong.

Nexus 6: Var kan man köpa

Enligt Google kommer Nexus 9 att säljas i Google Play Butik, från operatörsplatser och via minst en stor namnhandlare som Best Buy. Den officiella Nexus 9 -produktsidan nämner också Amazon och Gamestop. Förra året var Nexus 7 tillgänglig från Staples, Office Max, Office Depot och många andra butiker runt om i USA och liknande butiker utanför USA.

Google Play Store är ett självklart val för Nexus 9 och kommer att ansluta sig till Nexus 6 och Nexus 5 som Googles flaggskepp Nexus -produkter. Googles Play Store har varit ett bra ställe att köpa tidigare Nexus -enheter, även om lagret är begränsat och förbrukningsvarorna snabbt slut. Nexus 5 var en smidig lansering jämfört med Nexus 4, och Nexus 9 borde vara ännu bättre.

Nexus 7 -utgåvan förra året var ganska smidig, även om Google Play Butik tog slut ganska snabbt och vissa utvalda butiker som Office Max, Best Buy eller Walmart sålde några tidigt av misstag. Vi kunde se något liknande i år, så håll utkik om du besöker dessa butiker runt den 3 november.

Skärmdump 2014-10-24 klockan 10.53.57

Som du kan se ovan bekräftas allt vi just nämnde ovan av Google, även om några av de mindre butikerna och Walmart inte nämns för förbeställning, men bör ha lager när det släpps i november.

Läs: Nexus 9 vs iPad Mini 3: Vad köpare behöver veta

Användare kommer att kunna gå till ett närliggande Best Buy för att få praktisk tid med enheten innan de köper, men eftersom det här är en av de bästa Nexus-tabletterna som någonsin släppts, bör priset på 399 dollar vara väl värt det.

Nexus 9 tillbehör

Trots att Nexus -tillbehör aldrig har varit extremt populära eller lätta att hitta, har det senaste året gjort Google ett mycket bättre jobb med officiella alternativ för sina smartphones och surfplattor. HTC Nexus 9 kommer inte att vara annorlunda.

Google och HTC släpper en tangentbordsfäste som “magnetiskt kan fästas på Nexus 9, vikas i två olika vinklar och vila säkert i knät som en bärbar dator.” Detta är i huvudsak ett fodral av origami-typ som har ett inbyggt bluetooth-tangentbord, och på ett sätt kommer att ta på sig både Microsoft Surface och det stora utbudet av tredjeparts iPad Air-tangentbordsfodral allt i ett tag.

N9-tangentbord

HTC och Google har också ett magnetiskt hopfällbart fodral i oragami -stil som finns i fyra färger för 39,99 dollar, men det har ännu inte släppts. Amazon tar redan förbeställningar, så du kanske vill ta en innan de är borta för att skydda din nya surfplatta.

Nexus 9 -utgivningsdatumet är nästan här, och det kommer säkert att följas med uppdateringar till Android 5.0 Lollipop för Nexus 7 -surfplattan, Nexus 10 och andra Nexus -enheter inom en snar framtid. Håll ögonen öppna för mer information, släpp information och praktisk när den kommer.

0 Shares