Nexus 9 -erbjudandet ger enorm rabatt

0 Shares

Sedan vi slÀpptes i november har vi sett nÄgra Nexus 9 -erbjudanden som dyker upp hÀr och dÀr, men de flesta hÄller inte sÀrskilt lÀnge eller var semestererbjudanden under Black Friday. Om du fortfarande Àr ute efter en ny Android -surfplatta har den hÀr veckan ytterligare ett Nexus 9 -erbjudande dykt upp och erbjuder en stor rabatt för potentiella köpare.

Googles Nexus 9 slÀpptes den 3 november, och vi har sett nÄgra bra erbjudanden sedan dess. Den första affÀren kom dagen efter lanseringen, och Àven Best buy erbjöd den för $ 100 rabatt i form av ett presentkort vid ett tillfÀlle. Idag erbjuder dock Office Depot surfplattan för $ 50 rabatt, och igÄr var den $ 80 rabatt och kostade bara $ 319.

LÀs: Installationsguide för Nexus 9: Steg för att komma igÄng

I december slÀppte Amazon Nexus 9 -priset för köpare, och vi sÄg en liknande affÀr frÄn dem i januari. Erbjuder Googles imponerande Nexus 9 -surfplatta för $ 50 rabatt. Den affÀren Àr dock lÀnge borta, men för dem som fortfarande vill ha en Nexus 9 utan att betala fullt pris har vi alla detaljer för dig nedan.

Nexus9-11-620x4121

Den hÀr veckan har Office Depot fÄtt en ganska bra rabatt pÄ Nexus 9 -surfplattan, men affÀren var planerad att sluta i gÄr enligt deras webbplats. Besparingarna pÄ $ 80 Àr nu borta, men köpare kommer gÀrna att veta att Office Depot fortfarande erbjuder $ 50 rabatt pÄ bÄde 16 och 32 GB Nexus 9. Det betyder att de som vill ta $ 399 16 GB -modellen kan fÄ en för $ 349 och $ 479 prislapp pÄ 32 GB har sjunkit till bara $ 429. De erbjuder ocksÄ gratis frakt.

Det betyder att för $ 29 mer Àn de flesta anvÀndare förvÀntade sig att betala för 16 GB Nexus 9, kan du fÄ 32 GB istÀllet och ha mer lagringsutrymme för appar, spel, musik, videor och mycket mycket mer.

Priserna pÄ Nexus 9 ligger högst upp i spektrumet nÀr det gÀller prissÀttning för Googles Nexus -smartphones och surfplattor, men Nexus 9 Àr en av deras bÀsta Àn. Erbjuder nÄgra fantastiska specifikationer pÄ en imponerande 8,9-tums skÀrm och kör den nya Android 5.0.1 Lollipop-programversionen.

LĂ€s: BĂ€sta Nexus 9 -fodral och omslag

Googles nya Nexus 9 Àr den första surfplattan frÄn HTC pÄ flera Är och erbjuder ett nytt bildförhÄllande pÄ 4: 3 som liknar iPad och det lÄnga och smala utseendet pÄ alla tidigare Android -surfplattor och Àr en av de bÀttre Android -surfplattorna som finns tillgÀngliga idag. HÀr Àr en sammanfattning av specifikationerna för dem som övervÀger denna vÀl avrundade surfplatta.

Nexus 9 Specifikationer

  • 8,9-tums 2048 × 1536 Full HD-skĂ€rm (4: 3 bildförhĂ„llande och Gorilla Glass 3)
  • NVIDIA Tegra K1-processor med 2 GB RAM (64-bitars)
  • 16/32GB lagringskonfigurationer
  • Android 5.0 Lollipop (nu Android 5.0.1 Lollipop)
  • 8 megapixel bak och 1,6 MP framkamera
  • Borstad aluminiumram, mjuk touch -design
  • Dubbla HTC Boomsound -framĂ„triktade högtalare
  • 6 700 mAh batteri
  • FĂ€rgalternativ i vitt, svart och sand
  • 228,25 mm x 153,68 mm x 7,95 mm och 425 gram

Nexus 9 har mycket att erbjuda, sÀrskilt med rabatt. Det Àr den första surfplattan som kör Android 5.0.2 Lollipop och ser ut att vara surfplattan som kommer att fÄ uppdateringar först under överskÄdlig framtid. Den stora quad-HD-skÀrmen och de tvÄ framÄtvÀnda högtalarna ger utmÀrkt videouppspelning med YouTube eller Netflix, och den har mer Àn tillrÀckligt med ström för alla dina Android-spelbehov.

SkÀrmdump 2015-03-03 kl. 9.23.39

Att fĂ„ 32 GB -versionen för $ 50 rabatt gör det till en lockande Nexus 9 -affĂ€r som mĂ„nga köpare inte vill missa. Återigen, det kommer inte att vara lĂ€nge, sĂ„ det Ă€r bĂ€st att skynda dig innan de Ă€r borta. Office Depot sĂ€ger att affĂ€ren kommer att vara bra frĂ„n och med den 7 mars, sĂ„ köparna har nĂ„gra dagar pĂ„ sig att avgöra om det Ă€r rĂ€tt för dem. De erbjuder ocksĂ„ en 20% rabattkupong för onlinebestĂ€llningar, vilket kan sĂ€nka priset Ă€nnu mer.

Återigen, affĂ€ren varar bara fram till 2015-03-03, sĂ„ det Ă€r bĂ€ttre att skynda dig om du vill ha Nexus 9 medan den Ă€r till ett sĂ„ bra pris. Vi hör ocksĂ„ att en ny Android 5.1 Lollipop -uppdatering kommer snart, och du kan satsa pĂ„ att Nexus 9 kommer att bli en av de första surfplattorna som fĂ„r den senaste och bĂ€sta programvaran.

0 Shares