Nexus 9 -erbjudandet ger enorm rabatt

0 Shares

Sedan vi släpptes i november har vi sett några Nexus 9 -erbjudanden som dyker upp här och där, men de flesta håller inte särskilt länge eller var semestererbjudanden under Black Friday. Om du fortfarande är ute efter en ny Android -surfplatta har den här veckan ytterligare ett Nexus 9 -erbjudande dykt upp och erbjuder en stor rabatt för potentiella köpare.

Googles Nexus 9 släpptes den 3 november, och vi har sett några bra erbjudanden sedan dess. Den första affären kom dagen efter lanseringen, och även Best buy erbjöd den för $ 100 rabatt i form av ett presentkort vid ett tillfälle. Idag erbjuder dock Office Depot surfplattan för $ 50 rabatt, och igår var den $ 80 rabatt och kostade bara $ 319.

Läs: Installationsguide för Nexus 9: Steg för att komma igång

I december släppte Amazon Nexus 9 -priset för köpare, och vi såg en liknande affär från dem i januari. Erbjuder Googles imponerande Nexus 9 -surfplatta för $ 50 rabatt. Den affären är dock länge borta, men för dem som fortfarande vill ha en Nexus 9 utan att betala fullt pris har vi alla detaljer för dig nedan.

Nexus9-11-620x4121

Den här veckan har Office Depot fått en ganska bra rabatt på Nexus 9 -surfplattan, men affären var planerad att sluta i går enligt deras webbplats. Besparingarna på $ 80 är nu borta, men köpare kommer gärna att veta att Office Depot fortfarande erbjuder $ 50 rabatt på både 16 och 32 GB Nexus 9. Det betyder att de som vill ta $ 399 16 GB -modellen kan få en för $ 349 och $ 479 prislapp på 32 GB har sjunkit till bara $ 429. De erbjuder också gratis frakt.

Det betyder att för $ 29 mer än de flesta användare förväntade sig att betala för 16 GB Nexus 9, kan du få 32 GB istället och ha mer lagringsutrymme för appar, spel, musik, videor och mycket mycket mer.

Priserna på Nexus 9 ligger högst upp i spektrumet när det gäller prissättning för Googles Nexus -smartphones och surfplattor, men Nexus 9 är en av deras bästa än. Erbjuder några fantastiska specifikationer på en imponerande 8,9-tums skärm och kör den nya Android 5.0.1 Lollipop-programversionen.

Läs: Bästa Nexus 9 -fodral och omslag

Googles nya Nexus 9 är den första surfplattan från HTC på flera år och erbjuder ett nytt bildförhållande på 4: 3 som liknar iPad och det långa och smala utseendet på alla tidigare Android -surfplattor och är en av de bättre Android -surfplattorna som finns tillgängliga idag. Här är en sammanfattning av specifikationerna för dem som överväger denna väl avrundade surfplatta.

Nexus 9 Specifikationer

  • 8,9-tums 2048 × 1536 Full HD-skärm (4: 3 bildförhållande och Gorilla Glass 3)
  • NVIDIA Tegra K1-processor med 2 GB RAM (64-bitars)
  • 16/32GB lagringskonfigurationer
  • Android 5.0 Lollipop (nu Android 5.0.1 Lollipop)
  • 8 megapixel bak och 1,6 MP framkamera
  • Borstad aluminiumram, mjuk touch -design
  • Dubbla HTC Boomsound -framåtriktade högtalare
  • 6 700 mAh batteri
  • Färgalternativ i vitt, svart och sand
  • 228,25 mm x 153,68 mm x 7,95 mm och 425 gram

Nexus 9 har mycket att erbjuda, särskilt med rabatt. Det är den första surfplattan som kör Android 5.0.2 Lollipop och ser ut att vara surfplattan som kommer att få uppdateringar först under överskådlig framtid. Den stora quad-HD-skärmen och de två framåtvända högtalarna ger utmärkt videouppspelning med YouTube eller Netflix, och den har mer än tillräckligt med ström för alla dina Android-spelbehov.

Skärmdump 2015-03-03 kl. 9.23.39

Att få 32 GB -versionen för $ 50 rabatt gör det till en lockande Nexus 9 -affär som många köpare inte vill missa. Återigen, det kommer inte att vara länge, så det är bäst att skynda dig innan de är borta. Office Depot säger att affären kommer att vara bra från och med den 7 mars, så köparna har några dagar på sig att avgöra om det är rätt för dem. De erbjuder också en 20% rabattkupong för onlinebeställningar, vilket kan sänka priset ännu mer.

Återigen, affären varar bara fram till 2015-03-03, så det är bättre att skynda dig om du vill ha Nexus 9 medan den är till ett så bra pris. Vi hör också att en ny Android 5.1 Lollipop -uppdatering kommer snart, och du kan satsa på att Nexus 9 kommer att bli en av de första surfplattorna som får den senaste och bästa programvaran.

0 Shares