Nexus 7 Android M-uppdatering: 5 viktiga detaljer

0 Shares

Nexus Android M-utgåvan är bekräftad och det har ägare av Googles Nexus-smartphones och surfplattor antsy när vi trycker djupare in på sommaren. Med detta i åtanke vill vi ta en titt på de fem viktigaste sakerna att veta just nu om Nexus 7 Android M-versionen.

På Google I / O 2015 i maj tog företaget scenen för att visa upp ett antal nya produkter inklusive en uppdaterad version av sitt Android-operativsystem. Den nya uppdateringen heter för tillfället Android M och kommer att ersätta förra årets Android Lollipop-uppdatering på Nexus-enheter och enheter från andra Android-tillverkare.

Android M ger inte de enorma designförändringarna som Android-användare stött på med Android Lollipop men det kommer fortfarande att bli en betydande uppdatering tack vare dess fokus på prestanda.

Android-4.4.4-Nexus-7-recension

Android M-uppdateringen är för närvarande tillgänglig för fyra enheter (Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player) i betaform. Googles lanserade två Android M Developer Previews (betas) till dem som vill och vill testa uppdateringen i förväg. Dessa uppdateringar bekräftas och medan inget bekräftas kan vi se att Android M-uppdateringen träffade några andra enheter senare i år.

En av dessa enheter är företagets Nexus 7. Googles förhandsgranskning av utvecklare är inte tillgänglig för Nexus 7 men vi kan se en Nexus 7 Android M-uppdatering lanseras senare i år. Ingenting är bekräftat ännu men många tror att minst en version av Nexus 7 kommer att uppdateras med Googles nya operativsystem.

Med en Android M-release i horisonten vill vi ta en titt på de viktigaste sakerna du behöver veta just nu om Nexus 7 Android M-versionen.

Utgivningsdatum för Android M

Utgivningsdatum för Android M

Första saker först. Om Nexus 7 Android M-uppdateringen, och ja, det är ett “om” vid denna tidpunkt kommer det troligen att komma någon gång i slutet av tredje kvartalet eller början av fjärde kvartalet. Här är varför.

Googles bekräftade Android M-utgåvan för senare under tredje kvartalet. Detta innebär sannolikt slutet av augusti eller september. Q3 sträcker sig från juli till september. Företaget hävdar att det kommer att nå denna tidsfrist så det finns ingen anledning att tro att släppet kommer att hållas kvar. Det beror på testning men hittills har allt gått enligt plan.

Google stavar vanligtvis sina Nexus Android-utgåvor. Vad vi menar med det är att vi vanligtvis inte ser alla uppdateringar rulla ut på en gång. Ibland får enheter programvara några dagar, till och med några veckor efter den första omgången.

Om Nexus 7 får Android M finns det en god chans att den kommer att få uppdateringen under tredje kvartalet. Wi-Fi-modellen. Mobilversionerna av Nexus 7 är vanligtvis i några veckor. Därför lämnar vi dörren öppen för en Q4-ankomst för vissa enheter.

Vi har fortfarande ytterligare en Android M Developer-version innan Google trycker på den slutliga versionen av Android M så vi har förmodligen åtminstone några veckor till tills vi vet vem som får vad och när.

0 Shares