Nexus 6 kommer i fokus inför lanseringen

0 Shares

Googles helt nya Nexus 6 kommer enligt uppgift snart, med lanserings- och utgivningsdatum ryktas det hÀnda extremt snart, och nu har ett nytt pressfoto lÀckt ut som sÀtter alla rykten i fokus.

Rykten och lÀckorna har kommit i ökande takt under de senaste tvÄ veckorna med mÄnga som hÀvdar att lanseringsdatumet kan vara imorgon, och nu har vi Àntligen en bild att lÀgga till namnet. PopulÀr och nu pensionerad lÀckare @evleaks har lagt ut den första pressÄtergivningen av Googles nya telefon.

LÀs: Nexus 6 Release: 5 saker köpare behöver veta

Förra Äret tillkÀnnagav Google den helt nya Nexus 5 och Android 4.4 KitKat i slutet av oktober, med en utgÄva som följer noga nÄgra veckor senare. Om alla rapporter och rykten Àr korrekta kommer samma sak den hÀr mÄnaden med Nexus 6 och Android L. LÀs vidare för allt vi vet hittills.

Nexus-6-press

Förra veckan fick vi vÄrt första solida utgivningsdatum och rykten om Nexus 6 nÀr Wall Street Journal bekrÀftade att den nya 5,92-tums smarttelefonen skulle komma in i oktober mÄnad. Innan dess hade dock flera bilder lÀckt ut och nÄgra pÄstÄdda specifikationer för den nya telefonen.

Dagens lÀcka kommer dock frÄn en av de mest kÀnda och exakta lÀckarna i mobilutrymmet. Ge oss en titt pÄ vad som helt klart Àr en photoshoppad (men sannolikt verklig) pressvisning av Google och Motorolas nya smartphone. Bilden ovan Àr allt som tillhandahÄlls och den matchar alla tidigare rapporter, rykten och lÀckor som vi har sett och hört hittills.

LĂ€s: Nexus 6 Rykten: Vad vi vet hittills

Matcha tidigare rykten, bilden visar en enorm Moto-tillverkad Nexus-smartphone som kör Googles senaste kommande Android L-programuppdatering, framÄtvÀnda högtalare och till och med aluminiumringen runt ytterkanten som liknar Moto X (2014) som slÀpptes i september. Det finns en udda blÄ nyans pÄ fotot, vilket kan vara silverkanten som gör en udda reflektion med ljuset. Vi hör att en svartvit variant kommer att finnas tillgÀnglig, och möjligen andra.

Nexus 5 slÀpptes sÄ smÄningom i rött, och rykten om en gul modell flöt runt men den kom aldrig. Tillverkade av Motorola kunde vi se anpassningsbara bakplattor för anvÀndare att vÀlja vilken fÀrg som helst, men vi fÄr vÀnta och se.

SÄ vad vet vi mer? Inget har bekrÀftats Ànnu men vi borde lÀra oss mer snart. Nedan finns de senaste officiella specifikationerna baserade pÄ rykten och nÄgra möjliga Nexus 6 -utgivningsdatum.

Nexus 6 (ryktas)

  • 5,92-tums 2560 x 1440 Quad-HD-skĂ€rm
  • 2,7 GHz Quad-Core Snapdragon 805-processor med 3 GB RAM
  • 32 GB internminne
  • Android 5.0 “L Release” (64-bitars support)
  • 13 megapixelkamera med OIS, 2.1 framkamera
  • Ring Flash liknande Moto X
  • FrĂ€mre högtalare
  • Aluminiumram runt enheten som nya Moto X 2014
  • 3200 mAh batteri

OvanstÄende Àr vad vi hör kommer att slutföra Googles helt nya Nexus 6-smartphone tillverkad av Motorola, och den Àr ganska stor och kommer in pÄ 5,92 tum. En Nexus -phablet, om du vill.

Utgivningsdatum för Nexus 6

Utgivningsdatumet för Nexus 6 Àr fortfarande ett fullstÀndigt mysterium, men vi har fÄtt besked frÄn minst 4-5 olika kÀllor som alla tyder pÄ nÄgot extremt likt, vilket inte Àr en slump.

Ovan nÀmnde vi The Wall Street Journal som hÀvdade ett lanserings- och slÀppdatum i oktober, och nÄgra Android -utvecklare och lÀckare har uppgett samma sak. AndroidAuthority gör ansprÄk pÄ 15 eller 16 oktober, eftersom datumet inte Àr slutgiltigt. Deras tipsare sÀger att den nya Nexus -smarttelefonen och surfplattan kommer att debutera med Android L den 15/16, som ett generellt tillkÀnnagivande, och slÀppet kommer att vara pÄ eller nÄgot efter den 1 november.

Ja, det betyder att Google kan meddela den nya Nexus 6 -smarttelefonen, Nexus 9 -surfplattan och Android L -utgÄvan i morgon den 15 oktober, med en officiell release nÄgra dagar senare.

Nexus-6-render

En annan rapport antyder att lanseringen faktiskt kommer att vara den 3 november, men de nÀmnde bara Nexus 9 -surfplattan utan referens till smarttelefonen. En sak Àr dock klar, de kommer bÄda, vi vet bara inte exakt nÀr.

Förhoppningsvis dyker upp fler detaljer idag, sÀrskilt om rykten Àr korrekta om ett meddelande i morgon. HÄll utkik!

0 Shares