New teaser shows 3 colors, Cricket mode and more]

Uppdatering: 28 februari 2020 – realme har lagt upp en ny teaser som visar svarta, gröna och gula färger. Det har också bekräftat nio sportlägen som inkluderar löpning, promenad, vandring, klättring, yoga, fitness, spinning, cykel och cricket-läge. Den kommer med sömnspårning som de flesta andra band och har inbyggd laddningsport. Bandet kommer med IP68-värden för vattentålighet och erbjuder smarta meddelanden. Det kommer att bli hatat att vänta i begränsad försäljning på lanseringsdagen den 5 mars från 14 till 16, säger företaget. Det kommer också att finnas tillgängligt på Amazon.in, förutom realme-webbplatsen.

Uppdatering: 24 februari 2020 – Vid lanseringen av realme X50 Pro har företagets VD bekräftat att realme-bandet kommer att lanseras den 5 mars, en liten fördröjning sedan företaget tidigare meddelat att det kommer att lanseras i februari. Han visade nyligen upp realme-bandet, som kommer med en AMOLED-skärm i färg, inbyggd laddningsport och i tre färgglada remmar, inklusive svart och gult band. Han sa också att det kommer att bli det mest prisvärda fitnessbandet med inbyggd pulssensor.

Uppdatering: 23 januari 2020 – I det senaste avsnittet av Ask Madhav har företagets VD bekräftat att Realme-fitnessbandet kommer att lanseras i februari.

Uppdatering: 9 januari 2020 – Vid lanseringen av realme 5i har vd Madhav Sheth retat fitnessbandet Realme genom att visa remmen. Vi borde veta mer detaljer under de kommande veckorna.

Tidigare: I den senaste episoden av #AskMadhav för månaden har företagets VD Madhav Sheth svarat på några frågor om deras realme-band, VOOC powerbank och mer. Han har bekräftat att Realme-fitnessbandet kommer fram under första halvåret 2020 utan att ge några tips om det. Han sa också att företaget har planer på att starta VOOC-kraftbanken efter att OPPO nyligen lanserades. Det planerar också att lansera IoT-enheter nästa år. VD sa att hans mål är att bygga realme som ett tekniskt livsstilsvarumärke.

På frågan om de äldre telefonerna som realme 1, 2, U1 och C1 som inte fick Android 10-uppdateringen sa han att företaget erbjuder minst en större Android-uppdatering och 24 månader med konsekventa uppdateringar för sina telefoner och kommer att lägga till nya funktioner i mindre ColorOS uppdateringar. Han sa också att realme erbjuder tidslinje för Android-uppdateringar.

Han bekräftade att intern ljudinspelning när skärminspelning bara läggs till i ColorOS 7 som kommer nästa år eftersom det har haft några problem när man testar det. Det kommer också att lägga till Dolby Atmos-stöd i Bluetooth-hörlurar i realme XT och andra enheter med ColorOS 7 och Android 10-uppdatering.

Företaget sa redan att upplåsning av bootloader kommer att inaktivera fingeravtrycksskanner, men detta kommer att fixas i den kommande uppdateringen, säger VD. Det kommer också att släppa ett separat flashverktyg under första kvartalet 2020.

Källa

Relaterade Artiklar

Back to top button