NEW STATE lanserad — Kolla in lanseringsdagspresenterna, globala evenemang och mer

KRAFTON, den sydkoreanska spelutvecklaren, har officiellt lanserat mobilspelet PUBG: NEW STATE battle royale globalt, som det hade lovat. Spelet introducerades tidigare i år med ett alfatest som avslutades i augusti, förregistreringar för spelet började vid den tiden i flera länder, och det öppnade i Indien i september.

I PUBG: NEW STATE kommer 100 spelare att slåss med olika vapen och strategier tills bara en part återstår. Använd utrustning, fordon och förbrukningsvaror för att överleva den krympande slagmarken för att bli den sista mannen som står.

Lanseringsdagspresenter och globala evenemang

Företaget har tillkännagett en hel lista med evenemang och gåvor till spelarna fram till den 5 januari 2022

  • Logga helt enkelt in på PUBG: NEW STATE en gång under lanseringsperioden, så får du det exklusiva fordonsskalet för förregistrering tillsammans med några andra godsaker som Takion TR1 (Vehicle Skin), New State Profile Icon, New State Profile Ram, 10 x Kycklingmedalj.
  • Tryck på ikonen i det övre högra hörnet för att kontrollera händelserna, The [RECEIVE] knappen kommer att aktiveras när kontot uppfyller kraven för att ta emot varje belöning. Insamlade belöningar lagras automatiskt i ditt lager.
  • Globala lanseringsevenemang inkluderar 1 111 BP på dag 1, New State Logo T-shirt (svart) på dag 2, New State Logo Pants (svart) på dag 3, New State Logo – Fallskärm på dag 4 och New State Patch på dag 5 .

Det finns också belöningar för inloggningsevenemang för säsongen från 11 november till 1 december i 10 dagar som inkluderar Hydrodip – Fallskärm, Chicken Medal och Cosplay Band Crate Ticket.

Du kan bjuda in dina vänner att gå med dig på Battlegrounds genom att skicka dem en personlig länk. För varje vän som använder länken för att komma in i PUBG: NEW STATE, får du några extra belöningar NEWSTATESTYLE Emote and Chicken Medal. Detta är tillgängligt till 5 januari 2022. Det finns även Daily Roulette Event och CO-OP Missions Event .

Ladda ner länkar

PUBG: NEW STATE är live på Google Play och Samsung Galaxy Store på Android, och förväntas vara tillgänglig för iPhone och iPad via Apple Store senare idag.

Relaterade Artiklar

Back to top button