New Breed utser Jim O’Neill och Vipul Shah till styrelsen

Jim O’Neill och Vipul Shah gick med i styrelsen för New Breed, ett företag för B2B-marknadsföring, försäljning och kundframgång som samarbetar med SaaS-företag med hög tillväxt.

“Både Jim och Vipul har en tveklöst stark bakgrund med högtillväxtföretag och förstår verkligen vår värld”, säger vd Patrick Biddiscombe. “Med Jims djupa förståelse för HubSpots ekosystem och skalande SaaS-företag, kombinerat med Vipuls erfarenhet av att investera i, driva och skala snabbväxande företag, känner vi verkligen att vi tillsammans kan revolutionera hur företag växer.”

Jim var en av grundarna av HubSpot och hjälpte företaget att växa från 5 anställda till över 1 500 och från 10 kunder till över 25 000. Han utsågs till årets CIO av Boston Business Journal 2015 och sitter i Worcester Polytechnic Institute Dean’s Council of Strategic Advisors.

“Jag ser fram emot att verkligen vara till hjälp för New Breed när de vill ytterligare tekniskt möjliggöra sina tjänster och erbjudanden”, säger Jim. “Vi kan ta med en teknikoperatörs perspektiv och ett produkttänk till New Breeds tillväxt. De har redan tekniken och fokus på att hjälpa sina kunder att skala hållbart. Vi ser fram emot att arbeta med dem för att lösa allt från front office till back office.”

Vipul var med och grundade och utvecklade framgångsrikt Pyramid Digital Solutions, en trefaldig medlem i Inc. 500, och sålde verksamheten till SunGard Data Systems, ett börsnoterat företag på NASDAQ. Därefter tillbringade Shah över 10 år med att investera i snabbväxande företag samtidigt som han arbetade för investeringsföretag, inklusive Goldman Sachs Private Equity.

“Jag har utvärderat många företag och har sett några ganska fantastiska kulturer. New Breed’s sticker verkligen ut”, säger Vipul. “Varje gång vi träffade någon ny från teamet växte vårt förtroende för New Breed på grund av äktheten hos deras folk och deras tankeledarskap inom SaaS-industrin.”

Relaterade Artiklar

Back to top button