New Breed tillkännager partnerskap med SaaSWorks

0 Shares

New Breed tillkännager partnerskap med SaaSWorks

Tisdagen den 10 mars tillkännagav New Breed, ett marknadsförings-, försäljnings- och kundframgångsföretag, ett strategiskt partnerskap med SaaSWorks, en leverantör av intäktsverksamhet och lösningar för kundframgång. Detta partnerskap stärker New Breeds förmåga att hjälpa kunder med alla aspekter av att växa deras verksamhet.

“Med kombinationen av New Breeds tjänster och befintliga partnerskap och SaaSWorks unika lösning kan New Breed revolutionera inte bara sättet att skala SaaS-företag skaffar kunder, utan också hur de behåller dem för att driva varaktig tillväxt,” New Breeds vd Patrick Biddiscombe säger.

New Breed blir SaaSWorks exklusiva kanalpartner. För att främja den djupa anpassningen mellan de två organisationerna gick SaaSWorks grundare, Vipul Shah och Jim O’Neill, med i New Breeds styrelse och Patrick gick med i SaaSWorks styrelse.

“Jag kunde inte vara mer exalterad över att samarbeta med New Breed,” säger Vipul. “Gång på gång genom vår due diligence har vi bara hört och observerat anmärkningsvärda saker om New Breeds servicekvalitet och kultur, för att inte tala om deras rykte som en tankeledare för att hjälpa till att skala SaaS-företag.”

New Breed började som en digital marknadsföringsbyrå 2002. Nu har deras partnerskap med SaaSWorks gjort det möjligt för dem att förvandlas till ett fullspektrum intäktshanteringsföretag som tillhandahåller lösningar som spänner över köparens och kundresan.

“New Breed-teamet har alla levt i sina kunders skor, och den opinionsbildning de har för sina kunder är olik allt jag någonsin sett,” säger Jim. “Vi är glada över att hjälpa New Breed-teamet att utöka sina lösningar så att vi tillsammans kan ha en ännu större inverkan på att betjäna SaaS-branschen.”

Båda företagen är entusiastiska över hur deras kombinerade produkt- och tjänsteerbjudanden kommer att ge resultat till växande mjukvaruföretag i många år framöver.

Om SaaSWorks

SaaSWorks är en lösning för intäktsdrift och kundframgång för att skala prenumerationsföretag.

Genom djupa integrationer och databerikning tillhandahåller SaaSWorks insikter och analyser som hjälper sina kunder att identifiera möjligheter för att förbättra bevarandet av nettointäkter. Istället för att kräva att kunderna ska få resultat på egen hand, tar SaaSWorks ett datadrivet, praktiskt tillvägagångssätt för att leverera värde.

0 Shares