New Breed Inbound Marketing Agency: Nu en HubSpot Diamond Partner

0 Shares

new-breed-hubspot-diamond-partner

Har du någonsin haft ett av de surrealistiska ögonblicken där dina affärsmål förverkligas? Förra veckan upplevde jag just det: New Breed blev en HubSpot Diamond Partner!

Det är rätt! Vi nådde diamantstatus bland HubSpots inbound marketing-byråpartners

Jag är otroligt glad över att vi har uppnått HubSpots högsta utmärkelse för sina partnerbyråer. Detta gör New Breed till en av endast fyra Diamond Partners i världen! För att sätta detta i perspektiv har HubSpot mer än 2 500 partners i mer än 65 länder. Häftigt, eller hur?

New Breed gick med i HubSpot Partner Program 2012, och det har varit en vild åktur sedan dess. Vi har vuxit från 9 anställda till 25, realiserade en tillväxt på 92 procent jämfört med föregående år och lanserade 52 nya HubSpot COS-webbplatser 2014 (det är en webbplats i veckan!) – för att inte tala om att få ett bordtennisbord för kontoret . Vi är angelägna om att se vad framtiden har i beredskap för New Breed och det fantastiska team vi har satt ihop.

Och även om allt det där är bra, är det vid sidan om poängen. Det vi är mest entusiastiska över är att det här erkännandet från HubSpot är ett erkännande av hur fantastiska våra kunder är och hur vi har kunnat samarbeta med dem för att hjälpa deras verksamhet att växa framgångsrikt. Det är det som betyder mest: lyckan, framgången och tillväxten som vi har hjälpt dem att uppnå på vägen.


“Att arbeta med New Breed sedan 2012 har varit fantastiskt! Jag har sett dem växa från en liten butik för webbdesign till en av HubSpots bästa partners. De är verkligen en “Go-To”-partner för teknikföretag som behöver hjälp med att uppnå tillväxt .” – Buck Flather, HubSpot


HubSpots partnermodell är fokuserad på sina kunders långsiktiga framgång och partnerna utvärderas aktivt för att uppfylla dessa standarder. Att bli en diamantpartner är ett stort erkännande av den anpassning vi har med HubSpot och vårt fokus på att ge bestående värde till både våra kunder och HubSpots.

Till sist vill jag tacka HubSpot för det kontinuerliga stöd vi har fått från dess anställda och kanalledningsteam. De har funnits där för oss varje steg på vägen, hejat på oss och gett en hjälpande hand. Till alla på HubSpot som har hjälpt oss: Tack!

New Breed är glada över att fortsätta arbeta för att förena försäljning och marknadsföring med hjälp av inbound-metoden.

0 Shares