Netflix-telefon: Hur du kommer i kontakt på 3 olika sätt

0 Shares

Netflix är en tjänst som har blivit väldigt populär och med all den populariteten uppstår problem. Vid dessa tider är det viktigt att ha Netflix-telefonnumret för att ringa efter hjälp och få den support du behöver. Låt oss se om detta nedan.

I den här artikeln hittar du:

Vad är Netflixs telefonnummer?

Kontakta Netflix enkelt

Om du har problem med streamingjätten, oavsett om det är på grund av åtkomst, prenumerationsplan eller till och med anslutningsproblem, är det möjligt att lösa det enkelt.

Det är möjligt att kontakta plattformen per telefon från SAC eller till och med online. Men innan vi tittar på dessa lägen, låt oss titta på det viktigaste, som är via Netflix-telefonen.

via telefon

Om, för dig, det bästa sättet att lösa saker är per telefon, ring 0800 887 0201. Tjänsten är öppen varje dag från 8:00 till 23:00. Samtalet är avgiftsfritt och omdirigerar dig till en anställd som ger dig all hjälp du behöver.

Utöver Netflix egen telefon finns det andra sätt att komma i kontakt med plattformen, det får vi se mer om nedan.

Från sajten

Netflix har skapat en webbplats som heter Online Help Center, som erbjuder olika lösningar på olika fel och problem. Genom att klicka här omdirigeras du till webbplatsen och du kommer att kunna leta upp ditt problem genom felkoden som visas på skärmen.

Om du vill prata direkt med en assistent, som du kan via telefon från Netflix, scrolla ner hela sidan. Leta efter avsnittet starta en chatt, och klicka på den, den finns i det nedre högra hörnet av hjälpcentrets huvudskärm.

Klicka på Starta en chatt för att kontakta Netflix via telefon

Det är viktigt att påpeka att innan du tar dig direkt till chatten kommer webbplatsen att visa ämnen med vanliga problem för användare, så att de kan lösa det själva.

Om du hittar ditt problem, eller något liknande, klicka på alternativet och följ alla instruktioner som kommer att visas. Om du av en slump inte kan hitta och inte vill prata med en skötare, klicka vidare Berätta för oss vad ditt problem är och beskriv situationen med upp till 500 tecken.

Välj ditt problem och följ instruktionerna

Vi har redan sett två sätt att komma i kontakt med streamingplattformen, via telefon från Netflix och via hemsidan, men alternativen slutar inte där. Låt oss se det sista alternativet nedan, som är tillgängligt för alla.

genom appen

Netflix-appen låter dig kontakta plattformen. För att göra detta, gå till dess ikon och leta efter hjälpalternativet. När du går in i det nya fönstret kommer du att se alternativ som liknar hjälpcentret.

alternativ som applikationen erbjuder

Olika tidigare problem visas som lösenordsändring, kontoavstängning, anslutningsproblem och mer. Om du vill gå den snabbaste vägen kan du chatta eller ringa på Netflix-telefonen.

Hittills har vi sett media som du kan använda för att prata med Netflix om felsökning. Men nyligen avslöjades ett nummer från streamingjätten för att prata om WhatsApp-klistermärken, se mer om det nedan.

Netflix telefonnummer för klistermärken

Om du vill ha klistermärken från din favoritserie på Netflix behöver du inte oroa dig för att skaffa dina vänner eller skapa dina längre. Det beror på att streamingjätten själv delar klistermärken med dig via WhatsApp.

Netflix har ett WhatsApp-nummer för att skicka klistermärken från mer än 20 serier och filmer från katalogen. Resursen var redan tillgänglig i många delar av världen och anlände nyligen till Brasilien. Svaret är självklart automatiskt, men du kan få allt ganska enkelt.

Upptäck plattformsdekalerna

Sätt numret (11) 99653-5902 på din WhatsApp. Efter det, gå till chatten och starta konversationen som du vill. Ett exempel är att skicka ordet frites 123. Efter att ha gjort detta, genom själva Netflix-numret, kommer du att få flera klistermärken från Round 6-serien. Men alternativen stannar inte där.

Genom att skicka huvudmenymeddelandet omdirigeras du till en meny inom WhatsApp, där olika kategorier visas, såsom känslor och Netflix-titlar. Den första omgången av figurer är avsedda för humor, samt att hitta andra kategorier som hån och skvaller.

Bland alla dekalalternativ kan du hitta och innehåll som: The Kiss Booth, Big Mouth, SpongeBob, Bridgerton, Playing with Fire, Plague Goats, Carnival, Invisible City, Cobra Kai, Control Z, Dark, Dark Desire, Exchange Diaries, Elite, Lucifer, Lupin, Memes, Outer Banks, For All Boys och Peaky Blinders.

För att spara klistermärkena, skicka namnet på serien, välj kategori och spara den i din WhatsApp-klistermärkekatalog. Berätta nu för oss, kunde du komma i kontakt med plattformen via telefon från Netflix? Vilket av de medel vi har sett här använde du? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares