Netflix sökmotor visas inte eller fungerar inte. Vad ska jag göra?

0 Shares

Vi kan inte förneka att det blir extremt bekvÀmt att anvÀnda Netflix nÀr vi gÄr och tittar pÄ filmer eller serier. Den har en stor mÀngd innehÄll, och naturligtvis, med sÄ mycket innehÄll vid mÄnga tillfÀllen, mÄste vi anvÀnda en sökmotor för att hitta nÄgot vi gillar.

Problemet uppstÄr nÀr Netflix sökmotor visas inte eller fungerar inte Hur fixar jag det? Nedan kommer vi att se hur man löser detta problem pÄ ett mycket enkelt sÀtt.

Netflix sökmotor visas inte

Det Àr mer Àn uppenbart att en sökmotor pÄ denna typ av plattform Àr nödvÀndig för att kunna hitta nÄgot specifikt innehÄll vi letar efter. Om sökmotorn inte dyker upp kan vi inte göra de sökningar vi vill, nÄgot som kan ta tid som vi inte har om vi vill se nÄgot specifikt.

Det vill vi göra klart sökmotorn försvinner inte frÄn applikationen nÀr den pÄgÄr. Det försvinner aldrig, men kan vara svÄrt att hitta ibland.

Om du anvÀnder TV-kontrollerna, försök att flytta sÄ lÄngt Ät vÀnster som möjligt tills du kommer till menyn som visas till vÀnster. NÀr menyn öppnas du kommer att se en sökmotor överst.

Om du har möjlighet att ansluta tangentbordet till Smart TV kommer du att kunna anvÀnda sökmotorn genom att helt enkelt skriva det du vill söka efter. För datorn kan du göra samma sak. Om du skriver det du letar efter nÀr som helst kommer du till sökningen.

Netflix sökmotor fungerar inte

I fall att sökmotorn fungerar inte vi har redan olika alternativ. Först och frÀmst bör du kontrollera om din anslutning fungerar. Om du har Wi-Fi, försök att koppla bort Wi-Fi-anslutningen och anslut sedan Smart TV via Ethernet.

Om inte, stÀng av TV:n i cirka tio minuter och slÄ sedan pÄ den igen. Om det fortfarande inte fungerar Àr det enda alternativet du har att avinstallera appen och ladda ner den igen och sedan installera den. PÄ sÄ sÀtt borde det fungera utan problem.

Netflix Àr en komplett plattform med ett brett utbud av alternativ. Du kan hitta massor av serier och filmer. Men du hittar ocksÄ dokumentÀrer, tv-program, humoristiska monologer. För de minsta har de ett ganska komplett avsnitt innehÄllsmÀssigt, sÄ de kan ha kul i timmar.

Du vet redan hur du löser problemet med sökmotorn, nu har du inga fler ursÀkter hitta det du vill se pÄ Netflix och njut hela tiden av det enorma utbudet av innehÄll som denna streamingtjÀnst erbjuder, som utan tvekan Àr ganska mÄngsidigt och för alla smaker.

0 Shares