Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Netflix släpper 7 nya mobilspel; Här är listan

Ämne: Netflix släpper 7 nya mobilspel; Här är listan

Netflix utökar sin mobilspelportfölj som är tillgänglig att spela på själva appen. Streamingjätten har lagt till ytterligare sju spel till sitt bibliotek. Netflix-appens mobilspel är free och be inte om köp i appar eller visningsannonser medan du spelar.

Netflixs sju nya mobilspelsnamn inkluderar bland annat Reigns: Three Kingdoms, Stranger Things: Puzzle Tales, Hello Kitty Happiness Parade och Cats & Soup. För den okunniga började Netflix sin spelresa med att erbjuda mobilspel på sin plattform i ett samarbete med Ubisoft tidigare i september.

Här är detaljerna om dessa nya mobilspel som just har debuterat på Netflix-plattformen:

Reigns: Three Kingdoms

Reigns: Three Kingdoms

Han-dynastins kaotiska avslutande år pressas på spelare i Reigns: Three Kingdoms. Ta avgörande beslut, gå med i rätt armé vid lämplig tidpunkt och mer när du bläddrar igenom sagans fraktioner, krig och hjältar.

Skies of Chaos

Skies of Chaos

I den här shoot ’em-up i arkadvenen står ett ondskefullt imperium i vägen för dig. Oppositionens sista hopp finns i dig. De sista motståndsrebellerna måste slås ned för att general Ramshackle och hans undergångslöjtnanter ska lyckas.

Stranger Things: Puzzle Tales

Stranger Things: Puzzle Tales

Gå med i Hawkins-teamet när du utforskar nya berättelser, tar dig an Demogorgon och slutför gåtfulla mål i detta match-3-pussel-RPG-äventyr.

Katter & Soppa

Katter & Soppa

Hjälp de vackra katterna att tillaga soppa i en magisk djungel. För att låsa upp nya recept och hjärtan, ge dina arbetande kattungar fisk att äta.

Hello Kitty Happiness Parade

Hello Kitty Happiness Parade

Spela som Hello Kitty och två vänner för att skapa lycka till en fantastisk värld. Du kommer att träffa nya vänner allt eftersom firandet fortskrider.

Fladdrar fjärilar

Fladdrar fjärilar

För att rita hundratals arter, var och en med distinkta vingmönster och beteenden, skapa ett fjärilsparadis med växter och blommor. När din skog växer kan du hålla reda på dina fjärilsbesökare i “Flutterpedia”.

Landsvänner

Landsvänner

Skapa en gård, ensam eller med sällskap, där solen alltid skiner, djuren dansar och gräset alltid är grönare.

Om du är Netflix-prenumerant och vill spela dessa mobilspel kan du komma åt dem på dina Android- och iOS-enheter. Det finns också fler intressanta spel tillgängliga på plattformen som Netflix-användare kan njuta av att spela.