Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Netflix senaste prisändringar: Inverkan på T-Mobile-kunder

Om du är en T-Mobile-kund som åtnjuter fördelarna med “Netflix on Us”-kampanjen, kanske du undrar hur de senaste prisändringarna som meddelats av Netflix kommer att påverka dig.

Den 18 oktober 2023 meddelade Netflix att de skulle höja sina priser för alla planer i USA med $1 till $2 per månad. Även om den här nyheten kan vara oroande för vissa, har T-Mobile försäkrat sina kunder att det inte kommer att ske några ändringar i kampanjen “Netflix on Us”.

För de som är berättigade kommer T-Mobile att fortsätta att erbjuda Netflix som en free förmån. Operatörens tak för kampanjen är $15,49 per månad, vilket är det nya priset för standardnivån. Det betyder att premiumnivån inte täcks av T-Mobiles Netflix on Us-kampanj. Om du har uppgraderat din Netflix on Us till standard- eller premiumnivån kommer du att se prisförändringen på din T-Mobile-räkning. Men för de som har grundplanen blir det ingen prishöjning.

Netflix senaste prisändringar 18 oktober 2023

Netflix har nyligen meddelat en prishöjning för sina streamingtjänster i USA, Storbritannien och Frankrike. Prishöjningen träder i kraft omedelbart och den påverkar den dyraste planen i USA, som stiger med $3 till $22,99 per månad, och grundplanen, som ökar med $2 till $12 per månad. Premiumplanen, som är annons-freekommer nu att kosta $23 per månad, upp från $20.

Om du är en T-Mobile-kund kanske du undrar om dessa prisändringar kommer att påverka dig. Den goda nyheten är att T-Mobile-kunder som har prenumererat på Netflix genom T-Mobiles program “Netflix On Us” inte kommer att påverkas av prishöjningen. T-Mobile kommer att fortsätta att betala kostnaden för Netflix-prenumerationen, så du behöver inte oroa dig för några extra avgifter på din T-Mobile-räkning.

Men om du har prenumererat på Netflix direkt via streamingtjänstens webbplats kommer du att bli föremål för de nya prisändringarna. Du kommer att få ett mejl från Netflix som informerar dig om prishöjningen och det nya beloppet du kommer att debiteras per månad. Om du inte vill betala det höjda priset har du möjlighet att säga upp din prenumeration före nästa faktureringsperiod.

Sammanfattningsvis kommer T-Mobile-kunder som har prenumererat på Netflix genom T-Mobiles “Netflix On Us”-program inte att påverkas av den senaste prishöjningen. Men om du har prenumererat på Netflix direkt via streamingtjänstens webbplats kommer du att bli föremål för de nya prisändringarna. Om du inte vill betala det höjda priset har du möjlighet att säga upp din prenumeration före nästa faktureringsperiod.

Inverkan på T-Mobile-kunder

Om du är en T-Mobile-kund kanske du undrar om de senaste prisändringarna som meddelats av Netflix kommer att påverka ditt abonnemang. Den goda nyheten är att T-Mobile har bekräftat att prishöjningen inte kommer att påverka kunder som för närvarande är registrerade i deras “Netflix on Us”-kampanj.

Enligt T-Mobiles hemsida kommer berättigade kunder att fortsätta få sitt Netflix-abonnemang utan extra kostnad, även efter prishöjningen. Kampanjen täcker Netflix standardplan, som nu kostar $15,50 per månad. Men om du prenumererar på premiumplanen måste du betala mellanskillnaden ur din egen ficka.

Det är viktigt att notera att om du för närvarande inte är registrerad i kampanjen “Netflix on Us”, kommer du inte att kunna dra nytta av den efter prishöjningen. T-Mobile har satt ett tak på $15,49 per månad för kampanjen, vilket är det nya priset för standardplanen.

Om du är intresserad av att anmäla dig till kampanjen kan du göra det via ditt My T-Mobile-konto. Tänk på att du måste ha minst två rader på ditt konto och en kvalificerad plan för att vara kvalificerad.

T-Mobiles svar på Netflix prisändringar

Om du är en T-Mobile-kund kanske du undrar om Netflix senaste prisändringar kommer att påverka din “Netflix on Us”-förmån. Den goda nyheten är att T-Mobile har bekräftat att berättigade kunder inte kommer att påverkas av prishöjningen.

Enligt T-Mobiles supportsida, “den 18 oktober 2023 meddelade Netflix prisändringar för sina planer. Den goda nyheten är att det inte finns några förändringar för T-Mobile-kunder. För berättigade kunder är det fortfarande på oss!” Detta innebär att T-Mobile kommer att fortsätta att erbjuda sina kunder en free Netflix-prenumeration som en del av förmånen “Netflix on Us”.

Det är viktigt att notera att förmånen “Netflix on Us” endast täcker standardnivån för Netflix, som kostar $15,49 per månad. Om du vill uppgradera till Premium-nivån, som nu kostar $19,99 per månad, måste du betala mellanskillnaden själv. Men om du är nöjd med standardnivån kan du fortsätta njuta av din free Netflix-prenumeration utan några ändringar.

Vanliga frågor

Kommer T-Mobile-kunder att påverkas av Netflix senaste prisändringar?

T-Mobile-kunder kommer inte att påverkas av Netflix senaste prisändringar. Det betyder att T-Mobile kommer att fortsätta erbjuda Netflix on Us till sina kunder, även med prishöjningarna.

Finns det några ändringar på T-Mobiles free Netflix erbjudande?

T-Mobile har inte gjort några ändringar i sin free Netflix erbjudande. Om du har ett T-Mobile obegränsat dataabonnemang kan du fortfarande få ett grundläggande Netflix-abonnemang för free. Men om du har uppgraderat ditt Netflix-abonnemang till Standard eller Premium, kommer du att se prisändringen reflekteras på din T-Mobile-räkning från och med att deras ändringar träder i kraft, enligt T-Mobile Newsroom.

Erbjuder T-Mobile några rabatter på Netflix-prenumerationer?

T-Mobile erbjuder inga rabatter på Netflix-prenumerationer. Men om du har en T-Mobile obegränsad dataplan kan du få ett grundläggande Netflix-abonnemang för free.

Finns det några ändringar i T-Mobiles streamingtjänster?

Det finns inga ändringar i T-Mobiles streamingtjänster för närvarande. T-Mobile fortsätter att erbjuda en mängd olika streamingtjänster, inklusive Netflix, Amazon Prime Video, Hulu och mer.

Kommer T-Mobile att fortsätta att stödja Netflix på sina enheter?

Ja, T-Mobile kommer att fortsätta att stödja Netflix på sina enheter. Om du har ett T-Mobile obegränsat dataabonnemang kan du titta på Netflix på din enhet utan att använda någon data.

Vilka är de nuvarande T-Mobile-dataplanerna som inkluderar Netflix?

För närvarande inkluderar alla T-Mobile Magenta- och Magenta MAX-planer Netflix on Us. Om du har en av dessa planer kan du få en grundläggande Netflix-prenumeration för free.