Netflix planerar “N-Plus”-tjänsten med podcaster och mer

0 Shares

Netflix leker med tanken på att lansera en ny tjänst som heter N-Plus, enligt en rapport från . Streamingjätten skickade nyligen en undersökning till några användare och frågade om de skulle vara intresserade av att komma åt nytt innehåll som podcasts, användargenererade spellistor, instruktioner med mera.

Netflix beskriver N-Plus som ett “framtida onlineutrymme där du kan lära dig mer om de bästa Netflix-produktionerna och saker relaterade till dem. “Tills nu har Netflix lagt upp bakom kulisserna intervjuer, poddar och annat liknande innehåll via YouTube, Instagram och andra sociala medieplattformar.

Tillsammans med innehållet bakom kulisserna kommer dock N-Plus också med några andra användbara funktioner. N-Plus-användare kommer att kunna skapa listor över sina favoritprogram på Netflix och dela dem med sina vänner. Tjänsten kan till och med lista låtar från TV-program och tillåta användare att skapa anpassade spellistor från dem.

En annan funktion som Netflix överväger för N-Plus är att låta användare “lära sig om ett planerat program och påverka dess utveckling med feedback innan inspelningen slutar.” N-Plus kan även inkludera användarrecensioner av populära Netflix-program.

Medan forskning bekräftar att Netflix undersöker idén om att lansera en ny tjänst, skulle vi inte bli förvånade om N-Plus aldrig såg dagens ljus. Netflix testar ofta nya funktioner, men bara ett fåtal av dem kommer ut på marknaden. En talesperson för Netflix sa till Protocol att undersökningen bara var en del av företagets “regelbundna ansträngningar” för att mäta allmänhetens intresse för nya funktioner och att det inte hade något annat att dela med sig av just nu.

0 Shares