Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Netflix med annonser är nu officiellt: 4 skäl att prenumerera på det och 3 att inte göra det

Netflix strategi på senare tid har förändrats, och sanningen är att det har gjort det mycket. Vi har inte bara sett hur priserna har stigit, utan olika tester har också genomförts för att kontrollera faktumet dela kontot med vänner, familj eller bekanta. Och de är inte de enda förändringarna som kommer att komma till streamingplattformen.

I grund och botten, eftersom det efter många rykten har bekräftats att en ny grundläggande Netflix-plan med annonser kommer till Spanien. Priset är väldigt lockande för dem som inte vill betala mycket, eftersom det blir 5,49 euro per månad , men vi återvänder till den klassiska reklam som vi var tvungna att utstå när vi tittade på varje serie eller film på tv. Av denna anledning kommer vi att se 4 anledningar till varför det fortfarande är värt det och 3 skäl till varför det är bättre att prova en annan plattform.

Netflix med annonser är nu officiellt

Tre skäl att byta till en annan plattform

Vi börjar med den dåliga sidan av Netflix. Och det är att, som vi redan har berättat för dig, på senare tid har saker och ting förändrats mycket och tjänsten i sig är inte vad den var för några år sedan. Oavsett om det beror på förlusten av prenumeranter eller nedgången på aktiemarknaden orsakad av just den senare, har de visat att dessa är anledningarna till att det inte längre är värt det:

  • I vissa länder har olika tester redan utförts begränsa möjligheten att dela konton för användare . För detta måste de ta på sig en extra kostnad för extra bostad eller när man lägger till en annan användare. Och troligen kommer den att anlända till Spanien.
  • Kvaliteten på innehållet har försämrats på senare år, eftersom sådana framgångsrika produktioner inte längre görs. Och värst av allt, priser har gått upp.
  • Det kommer att finnas annonser. Från och med den 10 november, Netflix kommer med reklam . Användare måste titta på fyra eller fem annonser per timme, var och en på 20 sekunder, och de kommer inte att ha något nedladdningsalternativ. Reklamen kommer att visas i början av innehållet eller under dess reproduktion.

baja Netflix

Fyra skäl att fortsätta ha Netflix

Trots alla poäng mot det som har vunnits de senaste åren, hittar vi fortfarande en rad fördelar eller fördelar, så det är fortfarande lönsamt att har Netflix avtalat hemma . Specifikt är det här de viktigaste punkterna för:

  • Netflix-serier kommer plötsligt på plattformen. Så användare skickar hela tiden och behöver inte vänta varje vecka på premiären av ett nytt avsnitt.
  • Plattformens projekt har en framtidsvision. Vi vet att från Netflix-kontoren finns ett engagemang för producera minst två säsonger per serie. Så det är en punkt som många som inte kan leva utan en specifik titel gillar.
  • Deras app har ett bra gränssnitt och är kompatibel med alla plattformar . Det finns på alla smarta TV-apparater, konsoler, smartphones… Så det är en mycket viktig fördel.
  • Katalogen är fortfarande en av de största i en värld av streamingplattformar, så mycket att det verkar oändligt. Vi kan hitta alla typer av innehåll, oavsett om det är serier, filmer eller dokumentärer och oavsett genre.

Netflix