Netflix har redan videospel i sin katalog, men du kommer inte att kunna spela dem

0 Shares

Netflix meddelade redan att det kommer att inkludera videospel i sin streamingtjÀnst utan kostnad, och det verkar som att varumÀrket har börjat uppfylla sitt löfte. De första spelen som nÄtt katalogen Àr, hur kan det annars vara Stranger Things: 1984 och Stranger Things 3Men för nÀrvarande Àr de bara tillgÀngliga pÄ en enda marknad, eftersom företaget har börjat testa i Polen.

Spela videospel frÄn Netflix

Gratis spel frÄn Netflix

Netflix har Àntligen inkluderat de första spelen i sin katalog, men det gör det med en hel del begrÀnsningar, eftersom det för nÀrvarande Àr en testperiod som kommer att begrÀnsas till en marknad. Detta har meddelats i det officiella kontot för Netflix Polen, dÀr de redan har meddelat ankomsten av de tvÄ första spelen till tjÀnsten, Àven om flera punkter mÄste klargöras i detta avseende:

  • Spelen, som vi redan har sagt, Ă€r bara tillgĂ€ngliga i Polen.
  • Det finns tvĂ„: Stranger Things: 1984 och Stranger Things 3
  • De Ă€r spel för Android, eftersom Netflix -appen tar dig direkt till Play Store sĂ„ att du kan ladda ner dem gratis.
  • Spel inkluderar inte reklam eller köp i appar.
  • De kan spelas sĂ„ lĂ€nge som ett Netflix -abonnemang bibehĂ„lls

Stranger Things: 1984

Det Àr ett spel med pixelestetik som pÄminner oss om The Legend of Zelda: A Link to the Past, och dÀr vi mÄste sÀtta oss i Hoppers och barnens grupp för att slutföra de olika Àventyren och testerna som presenteras till oss av Hawkins. Varje karaktÀr kommer att ha sin egen förmÄga, och kartorna Àr fulla av hemligheter och okÀnda platser.

Stranger Things 3

Den hÀr gÄngen Àr detta Àventyr baserat pÄ den tredje sÀsongen av serien, och med ett isometriskt perspektiv kommer det att fördjupa oss helt i berÀttelsen om serien, med en serie ovÀntade vÀndningar som kommer att överraska fans. Den mest slÄende punkten Àr att det har kooperativt lÀge lokalt, sÄ att du kan spela tillsammans med nÄgon.

NĂ€r kan vi spela?

Gratis spel frÄn Netflix

För tillfĂ€llet har Netflix kommenterat att det fortfarande Ă€r “vĂ€ldigt, vĂ€ldigt tidigt” att börja tĂ€nka pĂ„ sina spel, sĂ„ vi fruktar att vĂ€ntan fortfarande kommer att bli ganska lĂ„ng. Efter att varumĂ€rket anstĂ€llde före detta EA och Zynga -chefen Mike Verdu Ă€r det klart att företaget mĂ„ste ha förberett flera aggressiva drag inom sektorn, men allt kommer att gĂ„ i en ganska försiktig fart och utan brĂ„dska.

0 Shares