Netflix Dracula är här (och det är en rungande framgång för kritiker)

Dracula, ny Netflix-hit

Netflix kan inte klaga på sina senaste produktioner. Bara igår pratade vi om det goda mottagandet som The Witcher hade haft bland fansen av Brujo Saga och idag måste vi upprepa beröm för en miniserie som redan pekade vägar sedan vi såg dess första trailer: Dracula.

Det visar sig att den stora röda n bestämde sig för att anpassa den berömda romanen av Bram Stoke till den lilla skärmen med en ny miniserie med Claes bang som huvudpersonen. Som vi berättade för oss lämnade de framsteg som vi såg för flera månader sedan oss inte med känslan av att saker hade gjorts mycket bra: Bang karaktären av Greve Dracula Hans finger var som en ring, atmosfären var mörk och dyster och den allmänna känslan var att vi skulle kunna njuta av en bra produkt. Inte snarare sagt än gjort. Idag har produktionen släppts i Netflix-katalogen och vi har också börjat känna till kritik specialmedier och användare som kallar förslaget en av säsongens mest intressanta titlar.

Dracula Netflix

Ingredienserna? Tja, en uppsättning egenskaper som är lika viktiga i en serie som den är att den är fräsch samtidigt som den är komplex, skrämmande utan att förlora en touch av humor och intelligent hela tiden. Vi säger inte det. Det här är några av adjektiven som media som The Wall Street Journal, Times eller The Guardian har använt för att beskriva vad de har sett i denna nya titel.

Det borde inte överraska oss så mycket heller. Och det är att de är efter projektet Steven Moffat och Mark Gatiss, ansvarig för Sherlock (den fantastiska serien av Benedict Cumberbatch och Martin Freeman) och som också har varit inblandade i utvecklingen av manuset.

Synopsis, kapitel och sista trailern till Dracula

Om du blir fast förvirrad över den här nya anpassningen berättar vi för dig att Netflix har meddelat att i denna miniserie kommer nya historier att berättas med detaljer om den legendariska greven Draculas blodiga brott, “som också avslöjar hans mest utsatta sida.” Och det är det, «vad skulle hända om en motståndare till sin höjd? ».

Dracula

Miniserien består av bara tre kapitel under denna första säsong, även om det är lugnt för att du har räknat ett tag: den första, med titeln “Odjurets regler”, varar 89 minuter; den andra, “Bloody Ship”, 88 minuter; och den tredje, vars titel är “den kompakta kompassen”, 91 minuter. Praktiskt taget som en film, wow.

Innan du springer till soffan och tar fjärrkontrollen lämnar vi dig med officiell trailer och slutet på serien, avslöjad igår av Netflix. Så här öppnar du munnen … och skärper dina huggtänder. Alla era.

Relaterade Artiklar

Back to top button