Nedsänkbara hus för GoPro: modeller, funktioner och priser

0 Shares

Det råder ingen tvekan om att en av de viktigaste detaljerna som vi måste titta på när vi köper ett tillbehör av denna typ är att det är kompatibelt med vår GoPro-modell. Detta kommer att förhindra att vi får en obehaglig överraskning när vi öppnar beställningen och verifierar att höljet inte är kompatibelt med vår kamera. Därför måste vi alltid leta efter vilka exakta GoPro-modeller eller modeller den är kompatibel med.

Nedsänkbara hus för GoPro: modeller, funktioner och priser

Naturligtvis, om vi vill ha ett fodral som gör att vi kan sänka oss med GoPro i vatten, måste vi se till att det är en vattentät modell och att den är motståndskraftig mot vatten. Detta förhindrar att kameran blir blöt och skadar den. I det här fallet, beroende på vilken användning vi ska ge den, måste vi titta på antalet meter som vi kan sänka ner med den för att undvika bakslag.

Priset är en annan viktig data, eftersom vi, beroende på vilken användning vi ska ge det och behov, måste välja en modell som kan innebära en större eller mindre investering. För att göra sökningen mycket enklare lämnar vi nedan en intressant lista över vattentäta fodral för GoPro som är kompatibla med olika modeller så att du kan välja den som passar din modell, behov och budget.

Nedsänkbara hus för GoPro-kameror

GoPro för Hero8 Black

Detta skyddande fodral för GoPro HERO8 Black ger bra motstånd och är vattentätt upp till 60 meters djup. Ett fodral som skyddar vår actionkamera från alla typer av smuts i olika aktiviteter, inte bara vattenlevande, även om det är idealiskt för dig som älskar dykning. Inkluderar bakdörr av skeletthus för förbättrad ljudupptagning och enkel åtkomst till pekskärmen. Dess platta glaslins gör att skarpare bilder av högre kvalitet kan tas under vattnet.

carcasa sumergible GoPro för Hero8 Black

GoPro Super Suit

Om du är en av dem som gillar djuphavsdykning är detta nedsänkbara fodral för GoPro perfekt för alla typer av vattenaktiviteter. Ett fodral som erbjuder stor kompatibilitet med tillverkarmodeller som HERO 2018, HERO5 Black, HERO6 Black och HERO7 Black och som erbjuder möjligheten att kunna sänka sig upp till 60 meters djup. Den har två bakdörrar som ger oss tillgång till pekskärmen och erbjuder oss att bättre fånga omgivningsljudet.

carcasa sumergible super suit 2 för GoPro

Linghuang för GoPro Max

Vattentätt dykfodral för GoPro som står emot upp till 40 meters djup och kompatibel med GoPro Max-kameran. Den erbjuder stor motståndskraft mot vatten och tryck och har en smal slingdesign som gör att vi kan ta bilder medan vi dyker utan problem. Den har en vattentät lins gjord av optisk video med hög ljustransmission som gör undervattensfoton och videor tydligare.

carcasa sumergible Linghuang för GoPro Max

Tosuny

Specialdesignat vattentätt skyddsfodral för GoPro Fusion actionkamera. Ett vattentätt fodral som lämpar sig för dykning och andra vattenaktiviteter med fullständig sinnesro. I det här fallet ger den möjlighet att dyka upp till 45 meter under vattnet och har en lins gjord av högteknologiska material så att vi kan ta bilder och filma med bästa möjliga tydlighet och kvalitet.

carcasa sumergible för GoPro Tosuny

Suptig för Hero6 och Hero7

Detta vattentäta fodral är kompatibelt med GoPro HERO7 Black, HERO6 och HERO5 modeller. En modell för undervattensbruk som ger stort motstånd och som gör att vi kan sänka oss upp till 50 meters djup. En modell som även ger motståndskraft mot andra ämnen som damm och eventuella slag eller fall, så det är mycket användbart att alltid ha den med oss ​​oavsett vilken aktivitet vi ska utföra. Den är gjord av härdat glas på framsidan för att erbjuda bättre ljusöverföring och göra foton och videor mer realistiska.

carcasa sumergible för GoPro Suptig

ASHATA

Vattentätt fodral som är kompatibelt med GoPro HERO7 som gör att vi kan sänka oss i vatten upp till 45 meter djupt för att garantera maximal motståndskraft och ogenomtränglighet. Den har ett taktilt hölje som gör att vi enkelt kan hantera kameran under vattnet, även om det här höljet i det här fallet endast erbjuder vattentålighet upp till 10 meters djup.

carcasa sumergible för GoPro ASHATA

Linghuang för GoPro Hero4 och Hero5

Undervattenshölje för GoPro HERO5 och HERO4 byggt i material med hög motståndskraft som lämpar sig för dykning med kameran och för att kunna spela in videos eller ta bilder under vattnet utan problem. Den låter dig dyka upp till 45 meter djupt och har en ganska slimmad design som har ett enkelt system för att kunna ta bort höljet från kameran.

carcasa sumergible Linghuang för GoPro Hero4 och Hero5

Suptig för Hero3 och Hero4

Dränkbart fodral för GoPro HERO4, HERO3 + eller HERO3 som låter dig dyka upp till 45 meters djup. Dess design gör att du enkelt kan manövrera slutaren samt trycka på ström-, lås- eller lägesknappen. Förutom skydd mot vatten erbjuder den även skydd mot damm, repor och stötar. Tillverkad av mycket tåligt och slitstarkt material. Framsidan är gjord av härdat glas för bättre ljusöverföring.

carcasa sumergible för GoPro Suptig för Hero3 och Hero4

TRO

Skyddande och vattentätt fodral för GoPro HERO9 Black perfekt för vattenaktiviteter, inklusive dykning. Det är ett fodral som är lätt att sätta på kameran och som ger ett komplett skydd, både i vattnet och mot eventuella stötar eller fall. Den tillåter en hög överföring av ljus för att garantera bästa kvalitet på foton och videor och är nedsänkbar

carcasa sumergible för GoPro AFAITH

REDTRON

Vattentätt fodral designat för GoPro HERO8 Black som ger bra motstånd under vatten. Den gör att vi kan sänka oss upp till 60 meter djupt och skydda den mot alla slag eller fall. Linsen är tillverkad av härdat glas med hög ljusgenomsläpplighet och är utrustad med ett snabbspänne med två skruvar för större säkerhet.

carcasa sumergible för GoPro REDTRON

0 Shares