Nedgradering till iOS 8.1 frÄn iOS 8.1.1 Inte lÀngre möjligt

0 Shares

iOS 8.1.1 slÀpptes förra mÄnaden som en mindre uppdatering för de Àldre iPhone 4s och iPad 2 för att förbÀttra prestanda, men om du uppdaterade till den nya versionen och ville gÄ tillbaka, kunde du göra det fram till idag.

Apple har slutat underteckna iOS 8.1.0, vilket innebÀr att möjligheten att nedgradera till iOS 8.1.0 frÄn iOS 8.1.1 inte lÀngre Àr. Den senaste versionen Àr dock faktiskt bra, eftersom den löser mÄnga problem med iOS 8.1.0.

iOS 8.1.1 lappade upp Pangu iOS 8-jailbreak, vilket tvingade jailbreakers att stanna kvar pÄ iOS 8.1.1 för tillfÀllet, men just denna vecka kom ett nytt dev-team in i staden och slÀppte ett jailbreak för iOS 8.1.1, vilket innebÀr att iOS-enheter att köra den senaste versionen av iOS kan nu jailbreaka sina enheter, Àven de som kör iOS 8.2 beta.

Det Àr inte ovanligt att Apple lÀmnar signeringsfönstret öppet för Àldre iOS-uppdateringar, och normalt skulle du inte kunna nedgradera tillbaka till en Àldre version av iOS, men med Apple som hÄller iOS 8.1 öppen under en lÀngre tid, detta gjorde det möjligt för anvÀndare att nedgradera om de ville.

iPhone-6

Medan iOS 8.1.1 fixar nÄgra mindre buggar och sÄdant Àr det inte kompatibelt med Pangus iOS 8-jailbreak, sÄ om du planerar att jailbreaka din iPhone eller iPad Àr det viktigt att du anvÀnder TaiGs iOS 8.1.1-jailbreak istÀllet, och vi har en praktisk guide om hur du installerar iOS 8.1.1 jailbreak.

MÄnga Àgare av Àldre iPhones har rapporterat avmattningar sedan de uppdaterades till iOS 8, frÀmst för att den senaste versionen av Apples mobila operativsystem riktar sig till nyare enheter. IPhone 4s Àr den Àldsta iPhone som iOS 8 stöder, sÄ det Àr ingen överraskning att anvÀndare som har den hÀr telefonen klagar över prestanda, eftersom det var precis sÄ hÀr förra Äret nÀr iOS 7 slÀpptes för iPhone 4.

NÀr det gÀller exakta prestandaförbÀttringar som har kommit med uppdateringen Àr det inte helt klart, eftersom de mestadels Àr förbÀttringar i bakgrunden, men anvÀndarna bör Ätminstone se fram emot att uppleva ett mycket snabbare anvÀndargrÀnssnitt pÄ de Àldre enheterna nÀr de uppdaterar till iOS 8.1.1.

Förutom prestandaförbÀttringar och buggfixar för iPhone 4s och iPad 2, verkar iOS 8.1.1 inte erbjuda nÄgot vÀsentligt för andra enheter, vilket gör det till en ganska triviell uppdatering för anvÀndare med nyare iOS-enheter. Uppdateringen Àr dock avgörande för iPhone 4s och iPad 2-Àgare, sÄ se till att ladda ner och installera uppdateringen nÀr du fÄr en chans.

iOS 8.1.1 pÄ iPhone 4s

Fram till dagens uppdatering har mÄnga anvÀndare av iPhone 4 och iPad 2 varit tvungna att lÀgga saker i sina egna gadget-svÀngande hÀnder i ett försök att öka prestanda pÄ de Äldrande enheterna. Vanligtvis Àr de största synderna för trög prestanda pÄ Àldre iPhones animationer och vackra effekter som gör att iOS 8 ser riktigt bra ut.

Men om du har en Àldre iPhone gör de bara saker och ting vÀrre. Din iPhone 4s processor kan förmodligen inte hÄlla jÀmna steg med allt som hÀnder, sÄ det Àr vanligtvis en bra idé att stÀnga av animationer och bli av med de vackra effekterna.

Även med dagens uppdatering rekommenderar vi att du Ă€ndrar dessa instĂ€llningar för att pĂ„skynda din Ă€ldre iDevice.

Du kan stÀnga av vissa funktioner i iOS 8 för att förbÀttra prestanda pÄ Àldre iOS-enheter, som att stÀnga av parallaxeffekten och inaktivera transparens. Naturligtvis kan skillnaden i prestanda vara försumbar, eftersom det helt enkelt Àr en Àldre telefon som nÄr slutet av sin livscykel. Men om du klÀmmer ut sÄ mycket prestanda som möjligt kan du Ätminstone ge enheten ytterligare ett Är innan du absolut behöver uppgradera till en nyare enhet.

0 Shares