NCR Silver POS recension

NCR Silver är ett iPad-baserat POS-system från NCR Corporation (ursprungligen National Cash Register) som bygger på 135 års erfarenhet inom branschen.

Företaget är mycket större än många nystartade företag i POS- och mobilbetalningsutrymmet, men detta har sina fördelar. NCR har utvecklat ett antal andra POS-system, inklusive Aloha för restauranger och Counterpoint för återförsäljare, och företaget har verkligen utnyttjat denna erfarenhet när man utvecklade NCR Silver.

NCR Silver skiljer sig från tävlingen genom att erbjuda fullständigt live support dygnet runt samt ett brett utbud av mjukvaru- och hårdvarupaket. Om företagets hårdvarupaket inte nödvändigtvis fungerar för ditt företag är du fri att montera din egen lösning genom att kombinera dess a la carte-maskinvarualternativ till ett paket som passar dina behov.

Så låt oss titta närmare på NCR Silvers hårdvara, programvara och kundsupport för att se om den här lösningen verkligen är guldstandarden när det gäller kassasystem.


Prioritera affärsförsäljning med en POS för snabbare betalningar

1. Berätta bara dina behov

2. Få gratis offert

3. Jämför priser och spara pengar


NCR Silver tar dig igenom ett kort frågeformulär för att avgöra vilka av dess hårdvarupaket som passar bäst för ditt företag (Bildkredit: NCR Silver)

Prissättning

NCR Silvers webbplats gör saker lite annorlunda än andra POS-lösningar, eftersom företaget tar dig igenom ett kort frågeformulär när du registrerar dig för att avgöra vilka av dess hårdvaru- / mjukvarupaket som passar bäst för ditt företag. Men som vi just nämnde är du helt fri att gå à la carte-vägen när du köper din hårdvara.

Till skillnad från andra kassasystem där du väljer en plan baserat på vilka funktioner du behöver, har NCR Silver sina kunder att välja mellan två alternativ: Silver Basic eller Silver Pro.

Silver Basic kostar antingen $ 99 per månad eller $ 79 per månad med ett årskontrakt. För det priset får du live support dygnet runt, grundutbildning, hjälp med att ladda dina artiklar i ditt lager, halvårsutbildning om nya funktioner och hårdvaruunderhåll om du köpte dina enheter direkt från NCR. Denna plan täcker bara en enhet och för varje ytterligare iPad eller iPhone som använder systemet kommer du att debiteras 0,10 USD per försäljning med ett tak på 39 USD per månad per enhet.

Om du planerar att använda NCR Silver i en restaurangmiljö, måste du gå med företagets Silver Pro-plan till 169 $ per månad eller 149 $ per månad med ett årskontrakt. Detta inkluderar alla funktioner i Silver Basic förutom vissa restaurangspecifika tillbehör som sittplatsuppdrag och bordslayouter. För de extra pengarna får du också gratis NCR-maskinvarubyte med varje ytterligare iPad som kostar en fast avgift på $ 50 per månad.

NCR: s Silver Basic-plan kan vara ett utmärkt val för småföretag som bara behöver ett andra register under semestern eller när du kör kampanjer, eftersom du debiteras av antalet transaktioner som görs på enheten i motsats till en fast avgift.

NCR Silver erbjuder ett antal olika enheter att köpa på sin webbplats om du bestämmer dig för a la carte-metoden (Bildkredit: NCR Silver)

Om du föredrar att gå à la carte-vägen har NCR Silver täckt dig av kortläsare, iPad-stativ, skrivare, kassalådor och till och med vågar, alla tillgängliga för försäljning på sin webbplats. Var dock uppmärksam på att det här alternativet kan bli mycket dyrt, mycket snabbt, om du inte planerar därefter i förväg.

NCR Silver Quantum avstår från iOS för en Android-surfplatta som kör anpassad programvara i ett snyggt paket (Bildkredit: NCR Silver)

För företag som letar efter det bästa NCR Silver har att erbjuda, eller för dem som föredrar Android framför iOS, finns NCR Silver Quantum. Företagets ”allt-i-ett-handelsstation” innehåller en integrerad kort- och chipläsare med en inbyggd kundinriktad skärm.

NCR Silver Quantum är dock inte billigt och själva enheten kostar $ 1 499, men finns också som en del av ett paket på 283 $ per månad som inkluderar en skrivare, kassalåda, streckkodsläsare och prenumerationer på NCR Silver, NCR Silver Console och NCR Silver Commerce .

Ring Up är NCR Silvers mobilkortläsare inriktad på mikroföretag (Bildkredit: NCR Silver)

I andra änden av spektrumet har NCR Silver också en $ 39-mobilkortsläsare som heter Ring Up designad för mikroföretag som bara vill acceptera betalningar. Tjänsten kostar $ 14 per månad plus 2,7% per svep eller dopp. Det finns billigare mobilkortsbetalningsläsare där ute, men om du vill se vad NCR Silver har att erbjuda utan ett stort åtagande är det här ditt bästa val.

En iPad som kör NCR Silver-appen med en kvittoskrivare och en EMV-läsare och stativ (Bildkredit: NCR Silver)

Uppstart

Om du bestämmer dig för att använda din egen hårdvara med NCR Silver är det lika enkelt att ladda ner företagets Point-of-Sale-app från App Store. När du har slutfört din registrering hos NCR Silver kommer appen att aktiveras och du är redo att börja sätta ihop ditt backoffice.

Silver Concierge är en tjänst som lanserades av företaget redan 2015 som erbjuder back office-inställningar, månatligt menyunderhåll med mera (Bildkredit: NCR Silver)

Om du föredrar att påskynda processen lanserade företaget en ny tjänst som heter Silver Concierge redan 2015 som inkluderar back office-installation, månatligt menyunderhåll, hårdvarusupport och mer. Precis som en riktig concierge erbjuder tjänsten förbättrad kundsupport med möjlighet att ringa, e-posta, chatta eller sms 24/7, 365 dagar om året. Den bästa delen av Silver Concierge är priset: det är gratis och ingår i din NCR Silver-prenumeration.

Att komma igång NCR Silver är en ganska enkel process, och att veta att det finns hjälp om du behöver det kan göra stor skillnad om du stöter på några svårigheter.

Detta är NCR Silvers app som körs på en iPad, men det finns också en iPhone-version för handlare på språng (Bildkredit: NCR Silver)

Funktioner

NCR Silver erbjuder ett starkt urval av funktioner, liksom några som vanligtvis kostar extra, såsom e-postmarknadsföring och lojalitetsverktyg. Företaget uppdaterar regelbundet sina appar och plattform, och dessa uppdateringar ingår i din prenumeration, så du kommer alltid att använda den senaste versionen av sin programvara.

När det gäller lagerhantering tillhandahåller NCR Silver verktygen för jobbet, och dess programvara kan spåra lager och till och med skicka varningar när ditt lager är slut. Den restaurangfokuserade NCR Silver Pro går ett steg längre genom att låta dig spåra råvaror. Du måste dock skapa dina beställningar på egen hand, eftersom NCR Silver inte hanterar leverantörsinformation eller hjälper kunder med inköpsorder.

NCRs Silverkonsol ger detaljerad rapportering och lättanvända hanteringsverktyg i en instrumentpanel (Bildkredit: NCR Silver)

När det gäller rapportering erbjuder NCR Silver flera rapporter och till och med en som visar försäljningsdata dagligen och per timme. Det finns till och med en kategorilista som visar dina bäst och säljande saker. En artikelförsäljningsrapport är tillgänglig för att se hur bra artiklarna presterar under en viss tidsperiod och kan vara ganska användbara med säsongsvaror.

Alla NCR Silvers rapportdata kan exporteras som ett Excel-kalkylblad och företagets kassasystem integreras med QuickBooks, Xero, Paychex, PassMarket och LevelUp. Du kan också skapa anpassade integrationer för ditt kassasystem med NCR Silvers API som företaget gör tillgängligt för sina kunder.

NCR Silver har till och med ett offline-läge som är perfekt för livsmedelsbilar och andra företag som kanske inte alltid har den bästa internetanslutningen (Bildkredit: NCR Silver)

Konkurrens

Om NCR Silver är för dyrt för din budget eller tjänsten inte riktigt uppfyller dina behov, oroa dig inte eftersom det finns gott om POS-alternativ.

Om du till exempel driver en restaurang kan du gå med Toast POS som specialiserar sig på livsmedelssektorn. Företagets hårdvara är lite dyrare än NCR Silver, men den har byggts från grunden för att klara hårdheten i alla restaurangmiljöer.

Om ditt företag har mer e-handelsfokus kan Shopify POS passa bättre. Företagets planer är billigare än NCR Silver, och förutom grundplanen finns det också en Lite-plan som kostar bara $ 9 per månad.

Slutlig dom

NCR Silver erbjuder ett brett utbud av funktioner, utmärkt kundsupport och en mängd olika hårdvarualternativ. Kunder kan gå med en bunt som är skräddarsydd efter deras affärsbehov eller gå à la carte-rutten och välja och välja den hårdvara de vill ha bit för bit.

Även om NCR Silver kanske inte är det billigaste kassasystemet finns det tillräckligt med funktioner här för att motivera det högre priset.

Vidare läsning

Relaterade Artiklar

Back to top button