När kommer Project XCloud ut? – Releasedatum, beta, pris och var man kan hitta det

XCloud är en av de mest efterlängtade tjänsterna dessa dagar. Därför är nätverket av uppenbara skäl hemsökt av tvivel när det kommer att dyka upp och hur det används. Med det i åtanke får du idag reda på när Project xCloud kommer att släppas och hur du kan få det.

Och det är att oavsett vilken konsol du spelar från så väntar alla på att se vad som händer med xCloud, eftersom detta projekt snart kan bli framtiden för videospel, där allt streamas istället för konsol.

När kommer Project xCloud ut?

Nu, för att börja lösa varje punkt idag, måste du svara När kommer Project xCloud ut?, och svaret på det är väldigt enkelt, har redan släppts. xCloud är endast tillgängligt på Android-enheter från och med den 15 september 2020.

Och även om den fortfarande testas, visar PlayStore-granskningen att den genererar den förväntade framgången, åtminstone bland användare av Windows-plattformar, som PC eller Xbox One.

Å andra sidan är det ännu inte känt exakt när streamingtjänsten kommer att kunna testas hos Apple, även om det enligt pålitliga Microsoft-källor finns rykten om att den kan nå Apple-enheter 2021.

När det kommer till andra konsoler, tror man att det aldrig kommer att dyka upp på dem, eftersom, som Phil Spencer själv, chefen för Xbox, säger, andra företag som Sony eller Nintendo är inte intresserade av denna tjänst, eftersom det inte är riktade till sin publik. .

I sin tur, även om de ville inkludera dem, på grund av Xbox-ekosystemet (inklusive troféer, vänlistor), det kommer inte att vara möjligt att ladda upp xCloud till någon annan konsol (åtminstone inte än) så om du vill använda det måste du gå med i fönsterföretaget.

Pris och var du kan hitta xCloud för att använda det!

Nu när du äntligen vet när Project xCloud kommer att släppas, är det dags att ta reda på vad dess pris är och hur du kan få den här tjänsten att använda den när du vill.

Verkligen Tjänsten xCloud är som sådan gratis (app) det du måste betala är Ultimate Game Pass-prenumerationen eftersom det är obligatoriskt att ha ett abonnemang för att använda det (xCloud-spel ingår i Xbox Game Pass). Priset för denna tjänst i Spanien är 13 euro.

Efter att ha betalat kan du prenumerera på att spela från din mobiltelefon, ladda bara ner Xbox-spelströmningsappen från PlayStore och installera den. Du måste sedan logga in på kontot som är kopplat till ditt Ultimate-abonnemang.

På så sätt kommer du att kunna gå in i applikationen och välja fliken “Cloud” där filen kommer att finnas lista över spel från samma passsom du kan använda genom att klicka på “Spela”. Eftersom det är nära besläktat med Game Pass är det värt att ta reda på vad Xbox Game Pass Ultimate är och hur det fungerar för fullständighetens skull.

Hur såg betaversionen av xCloud ut?

För att avsluta dagens ämne och avsluta inlärningen ¿när kommer Project xCloud ut? vi måste prata lite om betan som användes för att testa den (det var ett slags Xbox-test för att fixa buggar).

Denna beta öppnade i september förra året och stängdes lite innan den officiella versionen kom ut. Det var i princip samma sak som hans originalmodellDet var endast öppet för de som anmälde sig till provet.

Flera slutsatser drogs från detta test, dels att du kan spela med en 10MB-anslutning utan trasiga spel, för det andra att streaming är lika bra som att ladda ner och installera Xbox Game Pass-spel, och sist att tjänsten sannolikt kommer att generera de förväntade intäkterna, den så kallade ett tag finns xCloud.

Relaterade Artiklar

Back to top button