NĂ€r kommer Overwatch 2? Hur mycket kostar det och hur mycket plats tar det?

0 Shares

Overwatch-fans vÀntar ivrigt pÄ lanseringen av det andra spelet i serien. Av denna anledning kommer vi att svara pÄ följande frÄgor NÀr kommer Overwatch 2? Hur mycket kostar det och hur mycket plats tar det?

Overwatchs releasedatum och dess historia

För att dra slutsatser nÀr Overwatch 2 kan komma ut skulle det vara bekvÀmt att analysera allt vi vet fram till tidpunkten för slÀppet av den första titeln. Overwatch kommer att vara officiellt tillgÀnglig för Windows, PlayStation 4 och Xbox One 24 maj 2016men utan handhÄllen eller mobil konsol. DÀrför, om du vill ladda ner ett bra mobilspel, ladda ner, installera och spela PUBG Mobile. LÄt oss fortsÀtta historien om Overwatch-slÀppet.

Blizzard har funderat pĂ„ att slĂ€ppa ett video- eller onlinespel ett tag, först med tanken att göra World Of Warcraft till en flerspelarversion. Hur som helst, projektet vars namn var “Titan” det avbröts sĂ„ smĂ„ningom 2013.

Hur som helst, en liten grupp av företaget fick i uppdrag att modifiera idén med detta videospel. Det Àr hÀr idén att skapa ett videospel kommer in i bilden i stil med Team Fortress, Team Valves poÀngtitel. I linje med företagets tradition fick fantasin vara en del av projektet ocksÄ.

Vid det hÀr laget har Overwatch varit fast besluten att vara en hjÀlte och förstapersonsskjutare. PÄ den tiden var det en originell idé som fÄngade Blizzard-representanternas uppmÀrksamhet, och definierade dÀrmed vilken typ av spel Overwatch Àr och vad det handlar om.

Ovewatch koncept

Overwatch Project skulle Àntligen tillkÀnnages 7 november 2014 vid ett officiellt Blizzard-möte. Det vÀckte spÀnning bland Blizzard-fans, men det var inte förrÀn den 27 oktober 2015 som perioden för spelets stÀngda beta började.

Av denna anledning skulle det dröja lite över ett Är mellan tillkÀnnagivandet av spelet och dess avgÄng, vilket vi tidigare antytt den 24 maj 2016. FrÄn och med dÄ kan Overwatch lanseras pÄ alla dessa konsoler. .

Releasedatum för Overwatch 2

Genom att kÀnna till historien om den ursprungliga Overwatch vet vi att nÀsta titel bara Àr en tidsfrÄga. Som du kanske redan vet Àgde BlizzCon 2019 rum i november Officiellt meddelande om Overwatch 2.

Hur som helst hade hÀndelserna 2020 relaterade till pandemin en djupgÄende inverkan pÄ mÄnga sektorer av videospelsvÀrlden. Detta innebÀr sannolikt att det finns betydande förseningar i Overwatch 2-utgÄvan.

Tills nu i alla fall Det finns inget specifikt releasedatum för Overwatch. För nÀrvarande tros det att spelet kommer att börja sÀljas 2021. MÄnga försÀkrar att Overwatch 2 kommer att börja sÀljas under första halvÄret 2021, men de senaste nyheterna bekrÀftar inte tidigare Àn 2022.

Avresedatum Àr oavslutat

Det Àr mycket möjligt att Overwatch 2 kommer ut pÄ alla tidigare och nuvarande generations konsoler, sÄvÀl som pÄ PC. Faktum Àr att det Àr stor sannolikhet att han spelar vara ett korsspel, Spelen kan med andra ord spelas mot anvÀndare av olika konsoler.

Crossplay-spel blir mer och mer populÀra Fortnite och Call Of Duty: Warzone De visade att detta val vanligtvis Àr mycket positivt. Det finns i alla fall inget officiellt Blizzard-meddelande, sÄ det Àr bara att vÀnta.

NÀr det gÀller utrymmet som Overwatch 2 kommer att ta kan vi bara gissa. I alla fall, att se tendensen att spel vÀger in mer och mer, det vore inte orimligt krÀver mer Àn 60 GB. VÀnta i alla fall pÄ det officiella tillkÀnnagivandet av spelet och dess minimikrav, som sÀkert kommer att tillkÀnnages snart.

Visst Àr Overwatch 2-utgivningsdatumet oavslutat, sÄ du bör övervÀga att spela originalspelet. För detta Àr det viktigt att veta om Overwatch-spelet körs pÄ din dator och dÀrmed kolla om det Àr bekvÀmt att ladda ner det.

0 Shares