När kommer Eternals till Disney Plus?

0 Shares

När kommer Eternals på Disney Plus? Om du är en av många Marvel-fans som undrar när MCU-filmen kommer till Disneys streamingplattform, kanske du vill dra upp en plats.

Varför? För vi har äntligen fått besked om när Eternals kommer till streamern. I ett officiellt pressmeddelande från Walt Disney Company, samt på Marvel Studios officiella Twitterkonto, avslöjades att Eternals kommer att anlända till Disney Plus den 12 januari 2022.

Se mer

På grund av den pågående pandemin var vissa MCU-fanatiker inte bekväma med att titta på Eternals på en teater. Även filmens dåliga kritik mottagande kan ha skjutit upp en del från att se den i november 2021, så vissa kommer att ha hållit ut för att se Marvel Phase 4-filmen i bekvämligheten av ditt eget hem.

Nu när dess lanseringsdatum för Disney Plus har bekräftats, se till att du free upp lite tid den dagen (det är en onsdag) för att äntligen se den. Åh, och Eternals kommer också att vara tillgängliga att streama i IMAX Enhanced-läge, vilket innebär att du kan se mer av filmen, tack vare lägets stöd för större bildförhållande.

Nedan kommer vi att förklara (mer detaljerat) varför Eternals Disney Plus-släpp fortfarande är långt borta, samt om det kommer att bli en Premier Access-titel som Black Widow var. Spänn fast och låt oss börja.

Eternals Disney Plus släppdatum

Har Eternals ett släppdatum för Disney Plus?

Ja. Som vi nämnde i vår introduktion kommer Eternals att lanseras på Disney Plus den 12 januari 2022. Lustigt nog fanns det rapporter om när det kan komma till Disney Plus via den holländska webbplatsen Streamwijzer.nl (per Streaming Guider), som hävdade att Eternals skulle landa på det datumet. Så det visar sig att de hade rätt.

Liksom Shang-Chi och legenden om de tio ringarna före den, fick Eternals en 45-dagars exklusiv teateruppvisning, vilket avslöjades på The Walt Disney Companys hemsida tidigare 2021. Med tanke på att MCU-filmen släpptes den 5 november, innebar det att den inte skulle komma till Disney Plus förrän tidigast den 20 december 2021.

Shang-Chi kom dock inte till Disney Plus exakt 45 dagar efter biopremiären. Den lanserades inte på streamern förrän 70 dagar efter den första releasen, med Shang-Chi debut på bio den 3 september och på Disney Plus den 12 november.

Med Eternals som landar på Disney Plus den 12 januari, kommer det att vara 68 dagar sedan dess ursprungliga release.

Vissa fans hade spekulerat i att Eternals skulle lanseras på Disney Plus efter Hawkeyes seriefinal. Med tanke på att programmets sista avsnitt kommer den 22 december, och att Eternals exklusiva teaterperiod slutar den 20 december, tror vissa att vi kan se Eternals släppas i tid till jul. Det har visat sig vara felaktigt, och vi måste vänta till den 12 januari för dess ankomst.

Eternals Disney Plus Premier Access-titel

Kommer Eternals att vara en Disney Plus Premier Access-titel?

Nej, Eternals kommer inte att vara en Disney Plus Premier Access-titel. Shang-Chi var det inte när den landade på Disney Plus den 12 november, och Eternals är det inte heller. Vi kontaktade Disney för bekräftelse på detta, och de har bekräftat att det kommer att bli det free till alla Disney Plus-prenumeranter.

Så länge du är en nuvarande Disney Plus-prenumerant kommer Eternals att vara det free att se när den lanseras tidigt 2022.

Eternals runtime

Hur lång är Eternals körtid?

Eternals klockar in på två och en halv timme lång. Det inkluderar dess mid-credits och post-credits-scener, såväl som dess sluttexter.

Tack och lov, när det landar på Disney Plus, kommer du att kunna pausa Eternals om du behöver ta en paus i badrummet. Eller för att gå upp och hitta de där viktiga mellanmålen eftersom ingen gillar att gå hungrig när du tittar på en fängslande Marvel-film.

Dagens bästa Disney+ och paketerbjudanden

0 Shares