När jag pratar på Skype sjunker volymen – Lösning

0 Shares

Det händer många människor när de pratar på Skype sänks volymen. Detta är ett ganska vanligt fenomen eftersom Skype försöker prioritera dina samtal så att du kan upprätthålla bättre kommunikation genom att hoppa över alla andra ljud som spelas på Windows Vill du ändra det? Det är ganska enkelt.

Lite längre kommer vi att se en ganska enkel men effektiv handledning som bör undvikas När jag pratar på skype sjunker volymen. På så sätt kommer alla program att ha samma prioritet vad gäller volym och du måste sänka eller öka volymen på det du gör för att mer eller mindre kunna höra den andra personen du är med. föra ett samtal.

Precis som vi rekommenderar lite nedan om det händer under spelets gång. Det bästa är att du byter app och använder TeamSpeak eller Discord för att kunna kommunicera smidigare och enklare med dina vänner. Dessutom, med Discord, använder du mindre internetuppkoppling och resurser på din dator.

Volymen sänks under ett Skype-samtal

När vi startar en Skype-konversation sänks, sänks volymen på andra program automatiskt. Det är helt normalt att kommunikationen är så bra som möjligt. Även om det ibland inte är något vi gillar alls.

Hur kan vi undvika detta? Du behöver bara följa denna lilla handledning och du kommer snabbt att kunna undvika det när du pratar på Skype, volymen på allt du gör för tillfället sänks.

  • Det första vi behöver göra är att gå in i kontrollpanelen. För att göra detta, gå till “Början”I nedre vänstra hörnet av fönstret.
  • En meny kommer upp där du måste ange “Kontrollpanel“Och tryck på Enter.
  • Leta sedan efter alternativet “Ljud”. Om du har problem med att hitta ett alternativ i “Kontrollpanel“Konfigurera för att visa stora ikoner istället för kategorier, du kan göra det i det övre högra hörnet av skärmen i”Se:
  • Efter att ha gått in”Ljud“Ett nytt fönster öppnas och vi går till”Kommunikation“Vilken skulle vara den sista till höger.
  • Från de fyra tillgängliga alternativen måste du välja den sista “Göra ingenting“. Efter det kommer vi “Tillämpa“Och sedan till”Acceptera“.

Hur man förhindrar att volymen sänks när du pratar på Skype

När vi gör detta, när vi svarar på ett Skype-samtal, volymen på de applikationer vi använder eller det videospel vi gillar anslutningen kommer inte att påverka dig.

På samma sätt, om du har det här spelproblemet, använd Skype för att hålla kontakten med dina vänner istället. Vi rekommenderar att du byter till Discord som är bättre rustad för att upprätthålla flytande kommunikation med andra människor medan du spelar videospel.

För dig som spelar online, Discord är oändligt mycket bättre eftersom det bibehåller oklanderlig ljudkvalitet, men samtidigt inte förbrukar för mycket internetanslutning, så helst skulle du ha mindre lagg eller eftersläpning i dina spel.

På Miracomosehace har vi redan pratat flera gånger om Discord och alla fördelar det har för spelare. Ge det ett försök och du kommer snabbt att lämna Skype.

Vi hoppas att du har några frågor Skype sänker volymen när jag pratar De kommer att lösas och du kommer att kunna fortsätta använda applikationen utan problem. Likaså, om du fortfarande har problem eller inte kunde lösa dem, lämna oss gärna en kommentar lite nedan så ska vi försöka hjälpa till.

0 Shares