När Garenas spel uppdateras Free Brand? Jag vill uppdatera!

0 Shares

Om du är en vanlig spelare Free Fire, du måste vara exalterad eller ivrigt vänta på nästa uppdatering. Och så har det varit sedan han sist säsong nummer 14, vi gjorde inget annat än att gissa vad som skulle komma. Äntligen kom fler detaljer i dagen efter speluppdateringen Garena Free Brand och jag ska berätta om det här.

Många undrar vem som uppfann, skapade eller skapade mobilspelet Garen Free Brand och var han gjorde det samt vad Garena är Free Eld och vad handlar det om när släpptes eller skapades den?

Därför är frågan för den här handledningen normal, så fortsätt bara för att ta reda på det.

Uppdatera datum när Garena kommer att uppdateras Free Brand?

Det första du bör veta är att uppdateringen redan finns i filen Testfas på avancerade servrar; därför kan vi kommentera all information som hittills har läckt ut.

Enligt tillförlitliga källor kommer det en ny OB22-uppdatering tillgänglig från 3 juni (utan bekräftad tid). Den här uppdateringen är den tredje delen av 2020 och ger några imponerande nyheter att inte missa.

Här är nyheterna han har för dig!

Den här uppdateringen kommer att bli stor, han tar med sig ny mekanik, samt ändringar av några andra, karaktärer, vapen och många andra detaljer.

Bland de största mekaniska förändringarna; vi måste tillfälligt stänga av spelare som hoppar av rankade matcher för ofta.

Det kanske viktigaste är integrationen bot för att hjälpa oss om spelaren kopplas ur spel. Dessutom spelar han Garena Free Elda med vänner från en annan region kommer inte att vara så svårt nu.

Andra intressanta förändringar är det nu EP kommer att återskapa mer HP, att det blir en 30-sekunders uppvärmning före spelet samt saftiga nya exklusiva belöningar.

Med den nya uppdateringen kommer även nya karaktärer som Wolfrahh. Enligt källor i spelet kommer han att ha förmågan att göra det fånga lindriga huvudskador förvandla det till mer skada på dina måls ben och armar.

Sedan har vi Clu, vars intressanta förmåga gör att vi kan se fiender som inte sitter på huk eller på marken inom 30 meter.

Husdjuret kommer att se ljuset den 3 juni som Garena spelar Free Brand har uppdaterats. Han heter Falco och det är vi ger en högre initial nedstigningshastighet.

Vi kommer att lägga till ett nytt vapen till vår repertoar – M82B; en krypskytt som passerar genom limmade väggar och ger extra skada på fordon (naturligtvis bara tillgänglig i klassiskt läge och droppar, men fortfarande en ny best i arsenalen).

Några av de andra, mer grundläggande förändringarna som kommer till oss den 3 juni är förvisso enklare, men lika bra som till exempel; det faktum att det nu kommer att vara möjligt att rotera inkubatorn 10 gånger, skärselden återkommer, karaktärers aktiva förmågor kan användas på andra med passiv.

Du kommer även att kunna välja vem som ska ringa oss; Informationsfält kommer att delas med teamet (det kommer också att finnas ett säkert område) samt ändringar av skrån.

Nya spellägen och datumvarianter under turnén

Nya spellägen kommer på ett stort sätt eftersom Garena spelar varje gång Free Brand kommer att uppdateras det kommer att finnas Revolution 2.0 och Angel of Death tillgängliga.

Men eftersom allt inte är rosa, klassificerat Läge 1 – Början (CS-klassificering), har detta läge redan varit tillgängligt (i försäsongsform).

Kommer inte förrän den 4 juni en dag efter den allmänna uppdateringen; det är för att Garena tar tillräckligt respons din publik för att säkerställa en fantastisk upplevelse på alla sätt.

Nu när du vet när du ska uppdatera ditt spel Garena Free BrandDu behöver bara vänta på datumet, allt är redan planerat, ta bara en ledig dag för att njuta av en av de bästa videospelupplevelserna (åtminstone över telefon) som finns idag.

0 Shares