Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Några saker i horisonten

Ursprungligen fanns det inga planer på att åka ner till Raleigh förra veckan, Vinney var på vårlov men jag hade massor av arbete att sköta här uppe så vi hade bestämt oss för att inte åka. Men med tanke på Vinnys otroligt hektiska schema denna termin behövde hon ta sig ur CT så vi bestämde oss för att åka ner ett par dagar. De där dagarna förvandlades till fem när några NDA:er flyttades runt för mig, vilket innebar att jag kunde njuta av Raleighs bekvämligheter lite längre. Vi tillbringade en hel del tid med att försöka komma någonstans med många av de första husbesluten, men det slutade med att vi blev lite överväldigade av det hela. Personligen är det svårt för mig att föreställa mig enskilda detaljer som kakel, tegel, etc… i stor skala, så jag har absolut ingen aning om hur saker och ting kommer att se ut, bara en allmän känsla av vad jag gillar. Som tur är har Vinney och jag identisk smak så jag litar på att hon är den mer visuella.

Vi hade en fantastisk tid i Raleigh med familj och vänner, tyvärr är en nackdel att vi kom tillbaka till högar på högar av arbete – det mesta är ämnet för dagens blogg.

Jag är väl inne på testet för en artikel om World of Warcraft-prestanda; Jag hoppas kunna göra den här artikeln allomfattande, titta på CPU, GPU och till och med Mac-prestanda i WoW. Om det finns några särskilda önskemål, skjut iväg så ska jag se om jag kan få dem med. Jag har provat spelet och det är inte alls så beroendeframkallande som jag trodde att det skulle vara, men jag antar att jag aldrig riktigt har gett mig in på saker som Diablo så mycket. Jag behöver ytterligare en dag eller så för att avsluta WoW-testerna.

Jag har ASUS Pentium M-adaptertestbädden klar och klar, jag väntar helt enkelt på en CPU så att jag kan börja testa den. Min Pentium M 770 (2,13GHz) borde vara här imorgon, vilket kommer att lysa upp mig för testerna – jag hoppas att den recensionen ska vändas på fredag.

Mellan dessa två har jag Theatre 550-projektet samt en annan MCE-artikel jag har haft på baksidan. Jag tvivlar på att jag kommer att kunna få ut en grundlig recension av Theatre 550 den här veckan, men jag kommer att fortsätta jobba på det allt eftersom.

När OS X Tiger närmar sig lanseringen, arbetar jag också på min recension av det operativsystemet. Jag har lekt med utvecklarbyggen och har gjort anteckningar om mina gilla/ogillar och övergripande erfarenheter under de senaste månaderna. Jag behövde försäkra mig om att min Tiger-testsäng var något jag skulle använda varje dag, och även om jag inte var villig att installera ett beta-operativsystem på min huvudsakliga arbetsmaskin, gjorde jag uppoffringen och gjorde det på min bärbara dator för att säkerställa att Jag skulle åtminstone använda Tiger i motsats till Panther varje dag. Resultaten är intressanta och var lite frustrerande att samla in, med tanke på de vanliga problemen med alla beta-operativsystem. Om ryktena är sanna och Tiger kommer att skickas nästa månad, kommer du att se en artikel här på AT ungefär samtidigt.

Jag har inte gett upp ett vanligt schema för den här bloggen, det är bara inte riktigt där än.