Något kommer att hända i Fortnite: Flera mystiska tweets bekräftar detta

0 Shares

Fortnite är ett av de mest populära videospelen i världen. Först visste nästan ingen om det och det var till och med betalt, men så småningom blev det det ökar i popularitet tack vare det faktum att ett stort antal innehållsskapare började dela sina spel och spelet började implementeras nya funktioner vilket gjorde det till ett av ögonblickets spel.

En sådan explosion av detta spel var att Youtubers till och med fick spela tillsammans med amerikanska rapstjärnor som Drake eller Travis Scott. Dessutom i Spanien mer än en turnering med 100 personer hölls för att avgöra vem som var den bästa spelaren på ön.

Något kommer att hända i Fortnite

Det här spelet har en enkel mekanik: 100 spelare landar på en ö och slåss alla mot alla och bara en kan uppnå Fortnites seger.

Om det här spelet har stuckit ut för något har det varit på grund av dess sätt att förbättra sig själv. Inte nog med att spelets företag, Epic Games, lyssnade på samhället och lade till, ta bort eller svängde vapen på några dagar till spelares smak, det lade också till en ny funktion som aldrig tidigare setts i online-videospel: organisera liveevenemang.

Fortnites otroliga händelser

Från att skjuta upp en raket, förstöra kartplatser, till att välja vilket vapen som skulle återvända till spelet, eller till och med ta ner Galactus med hjälp av olika Marvel-hjältar, de flesta av dessa händelser kännetecknades av uppdatering av spelet i realtid och omedelbart, utan behov för någon form av patch eller uppdatering.

Detta markerade ett före och efter i tv-spel eftersom inget tv-spelsföretag någonsin hade gjort något liknande tidigare.

Med den sjunde säsongen av Fortnite kapitel 2 verkar det som något kommer att hända på ön. De officiella Fortnite-kontona på olika språk antyder att något i spelet sannolikt kommer att hända snart som kommer att orsaka olika förändringar.

Heads up-fat, den här är dum! Avlyssnade precis ett IO-samtal om att främmande marktrupper har börjat mobilisera västerut. Öbor bör vara i högsta beredskap. #Hot Saucers Leaks

Bild

Som denna tweet från officiellt Fortnite-konto indikerar , ett samtal har avlyssnats och trupper börjar röra sig västerut. Öbor rekommenderas också att vara på alerten.

Aliens och UFO, möjliga huvudpersoner

Det är möjligt att denna händelse har något att göra med en invasion av utomjordingar, eftersom huvudtemat för denna säsong är UFO och bortföranden. Faktum är att sedan den 9 juni, när säsongen började, har det funnits ett gigantiskt flygande tefat på ön.

Annons, ¡esto es inusual! Acabamos de interceptar una lamada IO. Las tropas terrestres han comenzado a movilizarse hacia el oeste. Los isleños deben estar en alerta máxima. #HotSaucersLeaks https://t.co/1xXpAGWxFGBild

Fortnite-kontot gjorde också ett annat inlägg på hans Twitter. Det är samma meddelande som i det engelska kontot, men denna gång tillsammans med en bild som verkar indikera att det kommer att finnas en förändra i några plats på kartan.

Det är ännu inte känt när den här uppdateringen kommer, men tisdagar är de dagar som Epic Games brukar släppa patchar till uppdatera spelet på alla dess plattformar.

0 Shares