N64 -spel kan komma till Nintendo Switch snart. Betrodda recensioner

0 Shares

Nintendo Switch kan få en hel rad N64 -spel att spela snart, om rykten om internet ska tros.

Nintendo har nyligen lagt till Game Boy och Game Boy Color -spel till sin Switch Online -tjänst, som förutsagt av Nintendo -tipstern NateDrake.

Nu har samma källa lagt till att N64 kan komma nästa. Med hänvisning till Eurogamers tidigare påstående om att fler ospecificerade retroplattformar skulle komma till Switch Online, avslöjade NateDrake på sin podcast: ”ja – den informationen är korrekt och en av plattformarna som kommer att komma till Nintendo Switch Online i framtiden är den revolutionerande Nintendo 64 ”.

Det är bra nyheter om det är sant. N64 spelade värd för några av de äkta klassikerna från den tidiga 3D -eran, inklusive Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time och GoldenEye 007.

Men innan vi börjar kreditera Nintendo med en sällsynt kredit om sina onlinetjänstplaner (företaget har inte en bra meritlista) kan det bli ett stick i svansen. Som Nintendo-Life rapporterar, fortsatte NateDrake sedan med sin övertygelse om att ankomsten av N64-spel skulle åtföljas av en ny Nintendo Switch Online-prissättning.

“Jag skulle komma in på $ 30 per år, $ 35 skulle vara taket”, sa streameren. Det kostar för närvarande $ 20/£ 18 per år, så det skulle representera en betydande höjning.

Som den sista kommentaren antyder är den senare delen ren spekulation från Nates sida. Men kom ihåg att hans tidigare tips ofta har varit om pengarna.

När det gäller N64 -spel till Nintendo Switch kunde Nate bara gissa. “Jag skulle ge en mycket realistisk sannolikhet att det händer under innevarande räkenskapsår … men det är en gissning”, sa han innan han påpekade att september var både en månad med avslöjanden och treårsdagen för själva Nintendo Switch Online -plattformen.

0 Shares