Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Music Converter: de 8 bästa onlinealternativen för dig att se

Du kan behöva konvertera några låtar och de flesta av dem måste vara från Youtube. Men du vill inte ladda ner några program, så låt oss se bästa musikkonverterare för dig att välja i den här artikeln. Vi har separerat de 8 bästa alternativen för dig att välja, låt oss se nedan.

I den här artikeln hittar du:

Välj den bästa musikkonverteraren online

1. Flvto-konverteringsverktyg

FLVTO är en youtube-musikkonverteringswebbplats

DE FLVTO är en enkel webbplats som låter dig konvertera dina videor till ljud utan att behöva ladda ner något program. Det är en enkel och snabb MP3-omvandlare, förutom att du kan välja andra alternativ som MP4, AVI, MP4 HD och AVI HD.

Processen är helt online, kopiera URL:en och klistra in den på sidan som visas på bilden. Välj sedan MP3 och klicka på Konvertera till, vänta tills processen är klar så får du ditt ljud.

2. YTmp3

youtubemp3 är en fantastisk lösning för din musik

DE Youtube mp3 det är enklare, men det fungerar också helt online, det har två alternativ för att konvertera MP3 och MP4. Du kan utföra processen mycket enkelt på din mobiltelefon och surfplatta. Webbplatsen accepterar filer på 1 timme, alltid med maximal kvalitet.

Det är helt gratis utan registrering krävs. Klistra bara in URL:en, välj format och konvertera.

3. CatchVideo

catchvideo en webbplats med flera konverteringsalternativ

DE CatchVideo det är också helt online, utan någon programvara eller tillägg krävs. Du kan konvertera dina Youtube-videor till följande format: WebM, MP4, FLV, 3GP och MP3.

Du kan ladda ner låtar här som du inte kan hitta på andra plattformar. För att göra detta, kopiera URL:en och klistra in den i adressfältet som webbplatsen visar, klicka på fånga och vänta några sekunder tills processen är klar. Och sedan kan du lyssna på din musik när du vill.

4. ClipConverter

clipconverter online musikkonverteringsalternativ

DE ClipConverter är den mest kompletta musikkonverteraren någonsin, förutom att konvertera ljud till MP3 kan du ladda ner videor och omvandla dem. Webbplatsen tillåter ett brett utbud av format som MP4, AAC, MOV, MKV, 3GP.

Dessutom låter webbplatsen dig välja delar av videon som ska konverteras. Dess process är enkel och snabb som andra webbplatser. Kopiera bara länken och klistra in den på hemsidan. Välj format och starta processen, vänta sedan och ditt ljud kommer att vara fullt tillgängligt.

5. Y2meta

y2meta webbplats online för konvertering

DE Y2 Mål är en musikkonverterare som fokuserar på olika ljudkvaliteter, vilket tillåter kvalitet upp till 256Kbs. Liksom de andra är den online och helt gratis. Webbplatsen konverteras till en mängd olika format. Men i sin steg för steg har den en skillnad från andra webbplatser.

För att kunna konvertera den måste du kopiera länken och klistra in, men innan du startar processen måste du skriva zz före .com. Genom att göra detta kommer processen att fungera och du kommer att extrahera den bästa ljudkvaliteten från dina videor

6. Lyssna påYouTube

lyssna på youtube en webbplats på portugisiska för att konvertera din musik

DE lyssna på Youtube är en gratis och online MP3-musikkonverterare som gör allt arbete åt dig snabbt och enkelt. Webbplatsen är helt på portugisiska, har ett tydligt och enkelt gränssnitt, med några navigeringssteg. Det är en av de bästa omvandlarna som gör jobbet med bästa kvalitet så att du har ljudet snabbt i dina händer.

7. YT1s

yt1s

DE YT1s är den mest sökta musikkonverteraren på internet, det är ett högkvalitativt program som konverterar dina videor till olika format. Den är enkel och har absolut inga hinder i stegen.

Gränssnittet är användarvänligt och du behöver inte tro att det kommer att vara komplicerat eller svårt. Precis som alla andra behöver du bara kopiera videons URL-kod och klistra in den på webbplatsen. Klicka sedan på Ladda ner. Vänta till slutet av processen för att lyssna på ditt ljud, du kommer att kunna följa videons längd och processen.

8. TheYouMP3

theyoump3 är det ultimata alternativet för att konvertera musik

DE TheYouMP3 är inte särskilt välkänt, men det är också en gratis musikkonverterare online. Den utför konverteringen sömlöst och effektivt, så att du kan konvertera din video till MP3-ljud. Processen är densamma som för andra webbplatser, kopiera bara videons URL och klistra in den i webbplatsens collage box.

Välj det format du vill ha och klicka på Konvertera. Efter det väntar processen och om några minuter kommer ditt ljud att vara tillgängligt.

avslutande

När vi slutade för att recensera kunde vi se att det finns ett mycket stort utbud av musikkonverterare online, vi hoppas att denna snabbguide har hjälpt dig att välja en som hjälper. Vilken av alla dessa gillade du mest? Vilken kommer du att använda först? Låt oss veta i kommentarerna.