Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

MSI Mini ITX Holiday 2013 Giveaway: Z87I Gaming AC-moderkort och GTX 760 Gaming ITX-grafikkort

Vi fortsätter med våra giveaways under julhelgen och har ett par mini ITX-buntar från MSI. Vi har två av dessa moderkort + grafikkortskombinationer att ge bort, och de börjar med MSI:s Z87I Gaming moderkort. Jag är personligen ett stort fan av mini-ITX-formfaktorn och tycker att det är en fantastisk plattform för alla spelsystem med en GPU. Z87I Gaming AC erbjuder en enda PCIe Gen 3 x16-plats, två DDR3 DIMM-platser, 5 x 6 Gbps SATA-portar och en eSATA-port. Nätverksuppgifter hanteras av en Killer E2205 Gigabit-kontroller och en dual-band Intel 802.11ac WiFi-lösning (Intel dual-band Wireless AC 7260). Användningen av Intels egen 802.11ac WiFi-lösning möjliggör Intel Wireless Display (WiDi)-stöd. Det finns också en integrerad HDMI 1.4-utgång på själva kortet som kan driva upp till en 4K-panel.

Som komplement till Z87I Gaming AC-moderkortet finns ett GTX 760 Gaming ITX-grafikkort med liten formfaktor. Själva kortet mäter endast 17 cm i längd (under 7″), vilket gör det till ett utmärkt kort för alla mini ITX-byggen. MSI är särskilt stolta över GTX 760 Gaming ITX:s kompakta kyllösning, med MSI:s hybrida radiella/axialfläkt som de hävdar är bäst i klassen. Kortet levereras med MSI:s mjukvarupaket inklusive en enknapps överklockningsspelapp och MSI:s Predator skärmdumpsprogramvara. GTX 760 Gaming ITX använder vad MSI kallar Military Class 4-komponenter. På sina moderkort hänvisar Military Class 4 till vissa komponenter som utsätts för ett antal MIL-STD-810-tester – vilket innebär en högre kvalitet på komponenten och en potentiellt längre hållbarhet.


Vi har två av dessa Z87I Gaming AC + GTX 760 Gaming ITX grafikkortspaket att ge bort och kommer att utse två vinnare slumpmässigt. För att delta, se till att du är bosatt i USA och skriv en kommentar nedan (vänligen posta endast en). Vi kommer att ta emot anmälningar fram till 09:00 ET den 7 december. För fullständig information om inträdet, läs den juridiska kopian nedan. Lycka till!

Anmälningar tas emot från kl 09:00 ET den 12/4/2013 genom 09:00 ET den 12/7/2013. Vi drar 2 vinnare som utses av 12/9/2013.

Officiella regler och föreskrifter för AnandTech Sweepstakes

Inget köp krävs för att delta eller vinna

När du deltar i en tävling, utlottning eller marknadsföring (en “kampanj”) som erbjuds av anandtech.com (“webbplatsen”), en webbplats som ägs och drivs av AnandTech, Inc. (“AnandTech”), måste du godkänna följande tjänsteman Regler och förordningar (”Reglerna”) samt eventuella ytterligare regler som styr en specifik kampanj som AnandTech publicerar på webbplatsen.

INNAN DU DELAR EN KAMPANJ, LÄS DESSA REGLER OCH WEBBPLATSENS VILLKOR, VILLKOR OCH SEKRETESSINFORMATION. GENOM ATT GÅ MED I KAMPANJEN GODKÄNNER DU ATT FÖLJA REGLERNA OCH WEBBPLATSENS VILLKOR, VILLKOR OCH SEKRETESSINFORMATION.

INGET KÖP NÖDVÄNDS FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. KÖP ÖKAR INTE VINTERCHANS.

  1. Behörighet. Kampanjer är öppna för deltagare som är 18 år eller äldre vid tidpunkten för inträdet och som är lagligt bosatta i USA (exklusive Puerto Rico). Inlägg är begränsade till endast individer som för närvarande inte är avstängda från AnandTechs webbplats eller kommentarsektion; kommersiella företag och affärsenheter är inte berättigade. Direktörer, tjänstemän, anställda, entreprenörer och agenter för AnandTech (exklusive frivilliga AnandTech-forummoderatorer) och medlemmar av deras närmaste familjer (makar, föräldrar, syskon och barn) är inte berättigade. Underkastat alla tillämpliga federala, statliga och lokala lagar och förordningar. Ogiltigt där det är förbjudet. Deltagande utgör deltagarens fullständiga och ovillkorliga samtycke till dessa Regler och AnandTechs beslut, som är slutgiltiga och bindande i alla frågor som rör en Kampanj.
  2. Anmälningsperiod. Varje kampanj kommer att innehålla en specifik tidsperiod inom vilken bidrag kommer att accepteras (en “kampanjperiod”). Kampanjperioden för denna kampanj löper från 09:00 ET den 12/4/2013 genom 09:00 ET den 12/7/2013. Endast bidrag som tas emot under kampanjperioden kommer att accepteras.
  3. Hur man går in. Varje kampanj kommer att beskriva ett anmälningsförfarande. AnandTech ansvarar inte för förlorade, sena, oläsliga, stulna, ofullständiga, ogiltiga, obegripliga, felriktade, tekniskt korrupta eller förvanskade inlägg, som kommer att diskvalificeras, eller för problem av något slag, vare sig de är mekaniska, mänskliga eller elektroniska. Bevis på inlämning kommer inte att anses vara bevis på mottagande av AnandTech. Alla bidrag måste vara på engelska. Individer deltar automatiskt i denna kampanj genom att registrera sig för AnandTechs kommentarer på http://anandtech.com/Account/Register och skickar ett svar på detta inlägg. Om de utses slumpmässigt som vinnare måste individer uppge fullständigt namn, fullständig postadress, telefonnummer, AnandTech-användarnamn och födelsedatum inom 3 dagar efter att de blivit kontaktade.
  4. Inträdesbegränsningar. En individ kan delta i en Kampanj endast en gång. Det är förbjudet att använda någon automatisk start- eller inträdesprogramvara eller något annat sätt som tillåter en deltagare att automatiskt gå in upprepade gånger eller utöver inträdesbegränsningarna.
  5. Priser. Att vinna en gåva, pris eller annat kampanjobjekt (ett “pris”) i en kampanj är beroende av att alla krav i dessa regler uppfylls. Vinnare kommer att utses i en slumpmässig dragning av kvalificerade bidrag som tas emot under kampanjperioden. AnandTech kommer att meddela pristagare med hjälp av kontaktinformationen i det vinnande bidraget. Underlåtenhet att göra anspråk på ett pris vid den tidpunkt eller på det sätt som anges i den specifika kampanjen kommer att ogiltigförklara alla anspråk på priset. Priser är inte överlåtbara. Oddsen för att vinna ett pris eller det stora priset beror på antalet bidrag som tagits emot av AnandTech. I DEN MAXIMALA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG TILLHANDAHÅLLS ALLA PRISER “I BEFINTLIGT SKICK” OCH ÄR INTE UTBYTTA MOT MARKNADSVÄRDE. I DEN MAXIMALA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG AVSIGGER ANANDTECH ALLA GARANTIER MED AVSEENDE PÅ PRISERNA, INKLUSIVE UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER OM SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL OCH NÄT. För denna kampanj, 2 vinnare kommer att utses av 12/9/2013 och kommer var och en att få en MSI Z87I Gaming AC Moderkort & MSI GTX 760 Gaming ITX grafikkort som beskrivs ovan (“Grand Prize”). Det totala amerikanska detaljhandelsvärdet för Grand Prize är 500 USD. Det stora priset får inte ersättas med kontanter. Vinnaren av det stora priset kommer att vara ensam ansvarig för alla tillämpliga skatter, avgifter och tilläggsavgifter i samband med mottagande och/eller användning av det stora priset. Efter att vinnaren av det stora priset har meddelats och har följt alla tillämpliga regler, kommer AnandTech att publicera namnet på vinnaren av det stora priset på denna webbplats.
  6. Publicitet. Vinnaren av en Kampanj samtycker till att tillåta AnandTech att använda hans eller hennes namn, fotografi, bild, röst, prisinformation och biografisk information för publicitets- och marknadsföringsändamål utan ytterligare kompensation där det är tillåtet enligt lag.
  7. Gällande lag. Dessa regler och alla kampanjer styrs av och kontrolleras av lagarna i delstaten North Carolina, utan hänvisning till tillämpliga lagvalsbestämmelser. Alla åtgärder, förfaranden eller rättstvister relaterade till detta kommer att inledas och åtalas enbart inom Wake County, North Carolina. Genom att delta i en Kampanj samtycker deltagarna till jurisdiktionen för delstatsdomstolarna i North Carolina och de federala domstolarna i North Carolina med avseende på alla åtgärder, tvister eller andra frågor som hänför sig till eller som uppstår ur den Kampanjen.
  8. Allmänna villkor. Varje underlåtenhet av en deltagare, inklusive pristagare, att följa någon av reglerna eller webbplatsens villkor, villkor och sekretessinformation kan leda till diskvalificering från kampanjen. Alla bidrag, oavsett om de är kvalificerade bidrag eller icke kvalificerade bidrag, är AnandTechs exklusiva egendom. AnandTech ansvarar inte för några typografiska fel i Reglerna eller i någon annan kommunikation kring en Kampanj eller för tekniska fel eller fel i samband med Kampanjen. AnandTech förbehåller sig rätten att ändra eller tolka reglerna när som helst, efter publicerat meddelande till deltagarna på sin webbplats. Kampanjdeltagare samtycker till att befria, gottgöra och hålla AnandTech och dess direktörer, tjänstemän, anställda och agenter oskadliga från allt ansvar angående Kampanjen, inklusive eventuella skador, förluster eller skador (kompenserande, direkta, tillfälliga, följdriktiga eller på annat sätt) angående användning eller missbruk av något Pris, varje händelse utanför AnandTechs kontroll som resulterar i avbrott, annullering eller senareläggning av mottagandet av Priset, eller eventuella typografiska fel eller tekniska fel i samband med Kampanjen. AnandTech förbehåller sig rätten att diskvalificera alla bidrag som den, efter eget gottfinnande, fastställer (i) att strida mot reglerna, (ii) inlämnade genom bedrägeri eller genom att manipulera anmälningsprocessen, eller (iii) innehåller felaktiga eller bedrägliga information. EVENTUELLA FÖRSÖK AV NÅGON PERSON ATT AVSIKTIGT SKADA WEBBPLATSEN ELLER UNDERGIVARE DEN LEGITIMMA FUNKTIONEN AV KAMPANJEN ÄR BROTT MOT STRAF- OCH CIVILLAGAR. VID ETT SÅDANNA FÖRSÖK FÖRBEHÅLLER ANANDTECH RÄTTEN ATT ANVÄNDA SKADESTÅND FRÅN SÅDAN PERSON I DEN FULLSTÄNDA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT LAG.