Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Motorola Xoom Giveaway, omgång 2

När vi granskade Motorolas Xoom var allt som fanns tillgängligt 3G-versionen för $799. Sedan dess har Motorola släppt en mer prisvärd $599 WiFi-utgåva med 32 GB NAND ombord. Inuti Xoom, som ni alla är bekanta med, finns NVIDIAs Tegra 2 SoC. Tegra 2 var Googles referens SoC för Honeycomb-utgåvan av Android, och därför har det varit hjärtat och själen i alla nyligen tillkännagivna Honeycomb-surfplattor.

NVIDIA, ivriga att paradera framgången med Tegra 2, skickade mig en låda med fyra WiFi Motorola Xooms att ge bort till våra mest lojala läsare. Vi försöker fortfarande kontakta vinnaren av den första Xoom. Kom ihåg att du har sju dagar på dig att hämta ut ditt pris, annars förbrukar du det. Kom också ihåg att tävlingen endast är tillgänglig för lagliga invånare i USA (exklusive Puerto Rico). Var noga med att läsa kvalificeringssektionen för att se till att du inte diskvalificeras om du vinner!

Här är en bild av de återstående tre:


Vi kommer att ge bort en varannan dag tills vi har slut på WiFi Xooms. Låter det som en plan?

För att delta i tävlingen svara helt enkelt på det här inlägget med en kommentar som förklarar något du skulle vilja se i nästa generations surfplattor eller SoCs (vänligen svara bara en gång). Lycka till!

Nu grundreglerna. Tävlingen är endast tillgänglig för invånare i USA och du får bara delta en gång – för fullständig information läs nedan.

Bidrag accepteras från 13:30 ET den 19 april 2011 till 13:30 ET den 21 april 2011. Vinnaren utses senast den 22 april 2011.

Lycka till allihopa 🙂


Officiella regler och föreskrifter för AnandTech Sweepstakes

Inget köp krävs för att delta eller vinna

När du deltar i en tävling, utlottning eller marknadsföring (en “kampanj”) som erbjuds av anandtech.com (“webbplatsen”), en webbplats som ägs och drivs av AnandTech, Inc. (“AnandTech”), måste du godkänna följande tjänsteman Regler och förordningar (”Reglerna”) samt eventuella ytterligare regler som styr en specifik kampanj som AnandTech publicerar på webbplatsen.

INNAN DU DELAR EN KAMPANJ, LÄS DESSA REGLER OCH WEBBPLATSENS VILLKOR, VILLKOR OCH SEKRETESSINFORMATION. GENOM ATT GÅ MED I KAMPANJEN GODKÄNNER DU ATT FÖLJA REGLERNA OCH WEBBPLATSENS VILLKOR, VILLKOR OCH SEKRETESSINFORMATION.

INGET KÖP NÖDVÄNDS FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. KÖP ÖKAR INTE VINTERCHANS.


  1. Behörighet. Kampanjer är öppna för deltagare som är 18 år eller äldre vid tidpunkten för inträdet och som är lagligt bosatta i USA (exklusive Puerto Rico). Inlägg är begränsade till endast individer som för närvarande inte är avstängda från AnandTechs webbplats eller kommentarsektion; kommersiella företag och affärsenheter är inte berättigade. Direktörer, tjänstemän, anställda, entreprenörer och agenter för AnandTech (exklusive frivilliga AnandTech-forummoderatorer) och medlemmar av deras närmaste familjer (makar, föräldrar, syskon och barn) är inte berättigade. Underkastat alla tillämpliga federala, statliga och lokala lagar och förordningar. Ogiltigt där det är förbjudet. Deltagande utgör deltagarens fullständiga och ovillkorliga samtycke till dessa Regler och AnandTechs beslut, som är slutgiltiga och bindande i alla frågor som rör en Kampanj.

  2. Anmälningsperiod. Varje kampanj kommer att innehålla en specifik tidsperiod inom vilken bidrag kommer att accepteras (en “kampanjperiod”). Kampanjperioden för denna kampanj ska löpa från 13:30 ET den 19 april 2011 till 13:30 ET den 21 april 2011. Endast bidrag som tas emot under kampanjperioden kommer att accepteras.

  3. Hur man går in. Varje kampanj kommer att beskriva ett anmälningsförfarande. AnandTech ansvarar inte för förlorade, sena, oläsliga, stulna, ofullständiga, ogiltiga, obegripliga, felriktade, tekniskt korrupta eller förvanskade inlägg, som kommer att diskvalificeras, eller för problem av något slag, vare sig de är mekaniska, mänskliga eller elektroniska. Bevis på inlämning kommer inte att anses vara bevis på mottagande av AnandTech. Alla bidrag måste vara på engelska. Individer deltar automatiskt i denna kampanj genom att registrera sig för AnandTechs kommentarer på http://anandtech.com/Account/Register och skickar ett svar på detta inlägg. Om de utses slumpmässigt som vinnare måste individer uppge fullständigt namn, fullständig postadress, telefonnummer, AnandTech-användarnamn och födelsedatum inom 7 dagar efter att de blivit kontaktade.

  4. Inträdesbegränsningar. En individ kan delta i en Kampanj endast en gång. Det är förbjudet att använda någon automatisk start- eller inträdesprogramvara eller något annat sätt som tillåter en deltagare att automatiskt gå in upprepade gånger eller utöver inträdesbegränsningarna.

  5. Priser. Att vinna en gåva, pris eller annat kampanjobjekt (ett “pris”) i en kampanj är beroende av att alla krav i dessa regler uppfylls. Vinnare kommer att utses i en slumpmässig dragning av kvalificerade bidrag som tas emot under kampanjperioden. AnandTech kommer att meddela pristagare med hjälp av kontaktinformationen i det vinnande bidraget. Underlåtenhet att göra anspråk på ett pris vid den tidpunkt eller på det sätt som anges i den specifika kampanjen kommer att ogiltigförklara alla anspråk på priset. Priser är inte överlåtbara. Oddsen för att vinna ett pris eller det stora priset beror på antalet bidrag som tagits emot av AnandTech. I DEN MAXIMALA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG TILLHANDAHÅLLS ALLA PRISER “I BEFINTLIGT SKICK” OCH ÄR INTE UTBYTTA MOT MARKNADSVÄRDE. I DEN MAXIMALA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG AVSIGGER ANANDTECH ALLA GARANTIER MED AVSEENDE PÅ PRISERNA, INKLUSIVE UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER OM SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL OCH NÄT. För denna kampanj kommer en vinnare att utses senast den 22 april 2011 och kommer att få Motorola Xoom WiFi som beskrivs ovan (“Grand Prize”). Det totala amerikanska detaljhandelsvärdet för det stora priset är $599,00. Det stora priset får inte ersättas med kontanter. Vinnaren av det stora priset kommer att vara ensam ansvarig för alla tillämpliga skatter, avgifter och tilläggsavgifter i samband med mottagande och/eller användning av det stora priset. Efter att vinnaren av det stora priset har meddelats och har följt alla tillämpliga regler, kommer AnandTech att publicera namnet på vinnaren av det stora priset på denna webbplats.

  6. Publicitet. Vinnaren av en Kampanj samtycker till att tillåta AnandTech att använda hans eller hennes namn, fotografi, bild, röst, prisinformation och biografisk information för publicitets- och marknadsföringsändamål utan ytterligare kompensation där det är tillåtet enligt lag.

  7. Gällande lag. Dessa regler och alla kampanjer styrs av och kontrolleras av lagarna i delstaten North Carolina, utan hänvisning till tillämpliga lagvalsbestämmelser. Alla åtgärder, förfaranden eller rättstvister relaterade till detta kommer att inledas och åtalas enbart inom Wake County, North Carolina. Genom att delta i en Kampanj samtycker deltagarna till jurisdiktionen för delstatsdomstolarna i North Carolina och de federala domstolarna i North Carolina med avseende på alla åtgärder, tvister eller andra frågor som hänför sig till eller som uppstår ur den Kampanjen.

  8. Allmänna villkor. Varje underlåtenhet av en deltagare, inklusive pristagare, att följa någon av reglerna eller webbplatsens villkor, villkor och sekretessinformation kan leda till diskvalificering från kampanjen. Alla bidrag, oavsett om de är kvalificerade bidrag eller icke kvalificerade bidrag, är AnandTechs exklusiva egendom. AnandTech ansvarar inte för några typografiska fel i Reglerna eller i någon annan kommunikation kring en Kampanj eller för tekniska fel eller fel i samband med Kampanjen. AnandTech förbehåller sig rätten att ändra eller tolka reglerna när som helst, efter publicerat meddelande till deltagarna på sin webbplats. Kampanjdeltagare samtycker till att befria, gottgöra och hålla AnandTech och dess direktörer, tjänstemän, anställda och agenter oskadliga från allt ansvar angående Kampanjen, inklusive eventuella skador, förluster eller skador (kompenserande, direkta, tillfälliga, följdriktiga eller på annat sätt) angående användning eller missbruk av något Pris, varje händelse utanför AnandTechs kontroll som resulterar i avbrott, annullering eller senareläggning av mottagandet av Priset, eller eventuella typografiska fel eller tekniska fel i samband med Kampanjen. AnandTech förbehåller sig rätten att diskvalificera alla bidrag som den, efter eget gottfinnande, fastställer (i) att strida mot reglerna, (ii) inlämnade genom bedrägeri eller genom att manipulera anmälningsprocessen, eller (iii) innehåller felaktiga eller bedrägliga information. EVENTUELLA FÖRSÖK AV NÅGON PERSON ATT AVSIKTIGT SKADA WEBBPLATSEN ELLER UNDERGIVARE DEN LEGITIMMA FUNKTIONEN AV KAMPANJEN ÄR BROTT MOT STRAF- OCH CIVILLAGAR. VID ETT SÅDANNA FÖRSÖK FÖRBEHÅLLER ANANDTECH RÄTTEN ATT ANVÄNDA SKADESTÅND FRÅN SÅDAN PERSON I DEN FULLSTÄNDA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT LAG.