Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Motorola Razr 5G officiella teaser tips om överhängande Indien-lansering

Moto India är redo att introducera sin andra hopfällbara telefon i landet. Det stämmer, Moto Razr 5G retas på Motorola Indias sociala mediasidor och är redo att gå in på indiska marknader denna festliga säsong.

Motorola Razr 5G vikbar telefon levereras med en uppdaterad gångjärnsdesign som är väsentlig för telefonens fällmekanism. Det har också fått bättre specifikationer och en mer användbar frontdisplay.

Motorola Razr 5G specifikationer, funktioner

Tidigare denna månad tillkännagavs Moto Razr 5G globalt. Telefonen levereras med en hopfällbar 6,2-tums OLED-primärskärm i plast. Det är en 21: 9-panel med en 2.142 × 876 pixlar upplösning.

Motorola pratade också om sin uppdaterade gångjärnsdesign som erbjuder en nollavslutning som säkerställer att den flexibla skärmen är säker från alla sidor. Den testas för att motstå upp till 200 000 vändningar.

Precis som sin föregångare får den här också flagga en 2,7-tums OLED-sekundärskärm i glas på framsidan. Den har 600 × 800 pixlar med upplösning och ett bildförhållande på 4: 3. Den sekundära skärmen ger snabb åtkomst till aviseringar, svar på meddelanden, få vägbeskrivningar och mer.

Den globala varianten av Moto Razr 5G drivs av en octa-core Snapdragon 765G SoC och en Adreno 620 GPU, parat med 8 GB RAM. Globalt levereras den med 256 GB intern lagring, vilket borde vara tillräckligt för de flesta användare.

Moto Razr 5G Indien lansering

Eftersom officiella teasers är ute förväntar vi oss att lanseringen i Indien kommer att ske inom de närmaste veckorna före festivalsäsongen. Det är mycket möjligt att Moto Razr 5G debuterar som Flipkart Unique-produkt under den kommande Big Million Days 2020-försäljningen.