Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

motorola razr 40 Ultra detaljerade specifikationer yta

Motorola arbetar på en ny hopfällbar Razr-telefon i år. Det har förekommit läckor och rykten som tyder på att företaget kan släppa två modeller snart, där den ena är ett high-end flaggskepp och den andra ett mer prisvärt “lite” alternativ.

Enligt den senaste rapporten från XDA-utvecklare har exklusiva specifikationer för Motorola Razr 40 Ultra delats, medan information om icke-Ultra-modellen fortfarande är begränsad.

Den kommande Motorola Razr 40 Ultra har imponerande specifikationer, inklusive en Snapdragon 8 Plus Gen 1-processor, upp till 12 GB RAM och upp till 512 GB lagringsutrymme.

Dess huvudskärm är en AMOLED med hög uppdateringsfrekvens med HDR, som förväntas vara antingen 120Hz eller 144Hz, med en upplösning på 2640×1080. Täckskärmen är en 1056×1066 kvadratisk display som möjliggör ett antal anpassningsalternativ.

När det gäller kameror innehåller enheten två yttre kameror, en 12 MP primär sensor och en 13 MP vidvinkelkamera, samt en 32 MP selfiekamera. Enheten förväntas också ha stöd för dubbla SIM-kort, eSIM och stöd för ultrabredband, samt NFC och en fingeravtryckssensor.

Motorola Razr 40 Ultra förväntas finnas tillgänglig i tre färger: “Barberry”, “Svart” och “Blå”, med “Barberry” matchande läckor som tyder på en mer rödbrun färgnyans.

Enheten körs på Motorolas Android-variant, My UX, baserad på Android 13, och är utrustad med ett 3640mAh batteri med 33W laddningsstöd.

Ryktade specifikationer: Motorola Razr 40 Ultra
  • Huvudskärm: 2640×1080 AMOLED med HDR och förväntad uppdateringsfrekvens på 120Hz eller 144Hz
  • Omslagsdisplay: 1056×1066 kvadratisk display med anpassningsmöjligheter
  • Kameror: Två yttre kameror, 12 MP primär sensor, 13 MP vidvinkelkamera, 32 MP selfiekamera
  • Processor: Snapdragon 8+ Gen 1
  • RAM: Upp till 12 GB
  • Lagring: Upp till 512 GB
  • Batteri: 3640mAh batteri med 33W laddningsstöd
  • SIM: Stöd för dubbla SIM-kort, eSIM och stöd för ultrabredband
  • Andra funktioner: NFC och fingeravtryckssensor, detektering av halvöppna gångjärn, Motorolas Android-variant My UX baserad på Android 13

I likhet med sin föregångare har enheten förmågan att upptäcka när den är halvöppen på gångjärnet, vilket gör att den kan introducera funktioner som liknar Samsungs flexläge.

Omslagsskärmen kan starta appar, med anpassningsalternativ tillgängliga för att ändra layout, teckensnitt, färger och ikonformer. Användare bör dock notera att appar som inte är designade för den externa skärmen kan vara svåra att använda och kanske inte fungerar som förväntat.

Lanseringsdag?

Motorola Razr 40 Ultra förväntas lanseras snart när läckor av enheten har börjat dyka upp. Detta tyder på att produkten når fler människor och att företaget förbereder sig för lanseringen. Lenovos vd har retat lanseringen sedan mars, vilket tyder på att den kan vara precis runt hörnet.

Källa