Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

motorola razr 40-serien bekräftas lanseras i Indien snart

Uppdatering: motorola har bekräftat lanseringen av razr 40-serien i Indien, som inkluderar motorola razr 40 och razr 40 ultra, men det förväntas lansera razr 40 Ultra först eftersom teasers för den är live.

Tidigare: Efter Kina och den globala lanseringen tidigare i veckan har motorola bekräftad lanseringen av razr 40 ultra smartphone i Indien snart med en ny teaser. Man har också bekräftat att telefonen kommer att säljas vidare Amazon.in.

För att påminna dig har telefonen en 6,9-tums FHD+ intern vikbar LTPO pOLED-skärm med 1-165Hz uppdateringsfrekvens och stor 3,6-tums FHD+ yttre POLED-skärm med 144Hz uppdateringsfrekvens. Den drivs av Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, 12 MP huvudkamera, OIS, 13 MP ultrabred kamera med makroalternativ och en 32 MP frontkamera.

Telefonen har Corning Gorilla Glass Victus både fram och bak i versionerna Infinite Black och Glacier Blue, och Viva Magenta har en vegansk läderfinish. Det finns en aluminiumram i 7000-serien. Telefonen har ett 3800mAh batteri med stöd för 33W TurboPower snabbladdning och stöder även trådlös laddning.

razr 40 ultra är redan till försäljning i Europa, kommer att rullas först i Kina från 5 juni och i USA och Kanada från 23 juni.

Ranjit Babu, chef för Wireless & Home Entertainment, Amazon India, delade med sig av sina åsikter:

Vi är glada över att introducera den efterlängtade motorola razr 40-serien i Indien för våra kunder. Med sin ikoniska vikbara design och kraftfulla funktioner lovar motorola razr 40-serien att omdefiniera smartphoneupplevelsen. Med detta nya tillskott fortsätter vi att bygga en stark portfölj i kategorin smartphones, vilket ger kunderna ett stort urval över prisklasser och en oöverträffad shoppingupplevelse.