Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Motorola One Macro med Quad-kameror blir officiellt i Indien: Pris, funktioner och mer

Motorola One Macro

Motorola håller på att föra nya telefoner under sitt enda paraply. Den här är en nybörjartelefon som, som framgår av dess namn, fokuserar på kamerorna. Den har en dedikerad Macro Vision-kamera för extrem närbildsfotografering. Låt oss hitta sina specifikationer och funktioner för en bättre förståelse.

Motorola One Macro höjdpunkter

Låt oss börja med makrolinsen, eftersom det är vad telefonen är uppkallad efter. Telefonen har en 2-megapixelsensor med 1,75 µm pixlar som kan gå så nära som 2 cm för att fånga detaljer, som annars skulle missa från en normal lins. Detta ger också den naturliga bokeh-effekten, vilket är trevligt att ha.

Motorola One Macro

Tillbaka till installationen har den primära linsen en 13MP-sensor (f / 2.0) utrustad med Laser AF. Du kan spela in 1080p-videor med 60 fps och 120 fps slow-mo-videor med den. Slutligen gör en 2MP djupsensor också skäret. Kamerafunktionerna inkluderar PDAF (fasdetekterings autofokus), Digital zoom (upp till 8x), Elektronisk videostabilisering och Google Lens-integration.

LÄS OCH: Vivo U10 Review

Eftersom vi täcker kamerorna hanteras selfie av en 8MP (f / 2.2) -skytt. Den främre kameran listar programvarufunktioner som skärmblixt, Auto HDR, Timer, Ansiktsskönhet, Auto leende, Cinemagraph, Porträttläge, Grupp selfie, Spotfärg, Slow motion-video, Timelapse.

Motorola One Macro

Motorola One Macro körs på Mediatek Helio P70 SoC, i kombination med 4 GB DDR4 RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme, som stöder expansion upp till 512 gig. Att vara en Motorola One-telefon levereras med Android One-programvara baserad på Android 9 Pie.

LÄS OCH: Xiaomi Redmi 8 med dubbla kameror och 5000 mAh-batteri lanserat på Rs. 7,999

Den pryder en 6,2-tums HD + (1520 * 720), Max Vision-skärm. Moto hävdar en IPX2-vattenavstötning. Den har en rymdblå färg. Det finns en kapacitiv fingeravtrycksskanner på baksidan.

Motorola One Macro Prissättning och tillgänglighet

Motorola One Macro kommer att finnas tillgängligt via Flipkart exklusivt från 12 oktober för Rs. 9,999. Den globala lanseringen kommer att ske i Europa, Latinamerika och USA den 24 oktober.

Motorola One Macro Specifikationer

Modell Motorola One Macro
Visa 6,2-tums HD + (1520 * 720), bildförhållande 19,5: 9, v-formad skåra
Processor MediaTek Helio P70
Bagge 4 GB
Intern lagring 64 GB UFS (kan utökas upp till 512 GB, hybridplats)
programvara Android One (Android 9 Pie)
Backkamera 13MP (f / 2.0) + 2MP (f / 2.2) djupgivare + 2MP (f / 2.2) makrolins
Fram kamera 8MP (f / 2.2)
Batteri 4000 mAh med 10W laddare
Indiskt pris Rs 9,999