Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Motorola leder som bästa 5G-smarttelefonvarumärke i Indien: Rapport

Enligt en undersökningsrapport från Techarc har Motorola rankats som det bästa 5G-smarttelefonmärket i Indien. Utvärderingen baserades på 3C-ramverket – anslutning, täckning och kapacitet – som är de tre kärnfaktorerna som användare letar efter i en 5G-smarttelefon.

Motorolas exceptionella portfölj av 5G-smarttelefoner och enastående prestanda resulterade i att den blev den klara vinnaren i alla tre parametrarna.

Efter att ha lanserat världens första smartphone som kan stödja 5G har Motorola mycket erfarenhet och insikt i 5G-teknik. Denna expertis har gjort det möjligt för dem att tillhandahålla de mest avancerade 5G-funktionerna till indiska konsumenter i olika prisklasser.

Motorolas 5G smartphone-portfölj i Indien

Motorola har ett brett utbud av 5G-smarttelefoner i Indien som vänder sig till olika segment av kunder, från budget till mellanklass till high-end. Enligt rapporten “Indiens bästa 5G-smarttelefoner” har varumärket överträffat sina samtida genom att bli Indiens bästa 5G-smarttelefonvarumärke i den maximala möjlighetsprisklassen på Rs. 10 000 till Rs. 30 000.

Anslutningsfunktioner

När det gäller anslutning säkrade Motorola rankingen nr 1 genom att stödja upp till 13 5G-band över sina enheter. Varumärket har alla låg- och mellanband (F1) för 5G i sina smartphones, vilket ger användare sömlös anslutning till 5G-nätverk över hela landet såväl som vid internationell roaming.

Motorola använder 3 Carrier Aggregation och 4X4 MIMO-teknik för att slå samman olika 5G-frekvenser till en enda kraftfull “datamotorväg” som ger användarna en oöverträffad 5G-upplevelse. Alla Motorola-enheter följer 5G SAR-normerna för Indien och har klarat rigorösa tester baserade på de globala 5G-standarderna.

Täckningsfunktioner

Motorola har samarbetat med både Reliance Jio och Airtel, de två ledande nätverksleverantörerna i Indien, för att erbjuda den mest omfattande och avancerade 5G-upplevelsen för kunder i Indien. Varumärkets 5G-smarttelefoner använder avancerad AI-teknik för att förstärka signalen även på platser där nätverket är svagt, som i byggnader, underjordiska och så vidare.

Tillförlitlighet och säkerhetsfunktioner

Hela 5G-portföljen, inklusive prisvärda 5G-smarttelefoner som moto g62 5G och nyligen lanserade moto g73 5G, kommer med avancerad hård- och mjukvarukapacitet för att leverera den mest pålitliga, snabba och säkraste 5G-täckningen till användarna.

Nedan är listan över Motorolas 5G-smarttelefoner tillgängliga båda uppkopplad och i butiker över hela Indien:

moto G-serien:

  • moto g73 5G
  • moto g62 5G
  • moto g82 5G
  • moto g71 5G
  • moto g51 5G

motorola edge-serien:

  • motorola edge 30
  • motorola edge 30 Pro
  • motorola edge 30 Fusion
  • motorola edge 30 Ultra

Prashanth Mani, verkställande direktör, Motorola Asia Pacific, talade om denna prestation:

Motorola leder vägen i Indiens 5G-revolution genom att tillhandahålla banbrytande 5G-smarttelefoner som levererar blixtsnabba datahastigheter, sömlös anslutning och oöverträffad täckning i alla prisklasser. Våra enheter har avancerade hård- och mjukvarufunktioner som garanterar en exceptionell 5G-upplevelse för våra kunder. Detta erkännande bekräftar vårt engagemang för innovation och excellens, och vi planerar att utöka vårt 5G-sortiment 2023 för att göra det möjligt för ännu fler kunder att uppleva Motorolas toppprodukter.

Faisal Kawoosa, chefsanalytiker och grundare Techarc, delade med sig av sina åsikter om rapporten:

5G är avgörande för framtidssäkring, men krångel-free och bekväma upplevelser är ett måste för att användarna ska kunna ta till sig dess potential fullt ut. För att uppnå en komplett 5G-upplevelse måste en handenhet stödja alla band och egenskaper, inklusive processor, RAM, display och batteri. Vår analys med 3C-ramverket visar att Motorola 5G-smarttelefoner rankas högst, och uppfyller konsumenternas förväntningar på användarbeteende. I Rs. 10 000 till Rs. 30 000 intervall, där 72 % av köpen av 5G-smarttelefoner kommer att ske, kan andra märken ha täckningsbegränsningar, särskilt vid roaming, eftersom de kanske inte stöder alla 5G-band globalt.