Motorola lanserar nytt WiFi -mesh -system

0 Shares

Motorola har nu släppt sitt WiFi-nätverkssystem hemma, Motorola MH7020, i Indien. Företaget hävdar att det erbjuder de snabbaste internethastigheterna. Enligt tillverkaren är WiFi-nätsystemet utrustat med kraftfulla WiFi-förstärkare som kan täcka 5000 kvadratmeter. Dessutom har företaget meddelat en gratis uppgradering till sin nya mobilapp, motosync, för användare i Indien.

LÄS OCKSÅ: Oneplus Buds Z2 -specifikationer och lanseringsinformation läckt ut: Läs vidare för att veta mer

Motorola MH7020 funktioner

Tack vare den integrerade tri-band-tekniken erbjuder Motorola MH7020 WiFi mesh-system en dedikerad kanal för WiFi-backhaul. Detta sägs mildra WiFi -döda platser i ditt hem tack vare dess täckning på 5000 kvadratfot.

Motorolas motosync -app (tidigare känd som MotoManage) kan användas för att synkronisera nätverket. Hem -WiFi kan övervakas var som helst med appen. Säkerhetsvarningar och avancerad hotdetektering kan också hjälpa till att säkra deras nätverk. Dessutom kan appen användas för att förhindra oönskade enheter från dig. Det ger också föräldrakontroll och kan optimera nätverksprestanda med hastighet och starka signalsökningar.

LÄS OCKSÅ: Hur man skickar pengar med UPI offline

Motorola MH7020 Pris och tillgänglighet

Motorola MH7020 är nu tillgänglig på Amazon och Flipkart, de två stora e-handelssajterna i Indien. Det kostar 7 999 Rs för ett paket med en WiFi-router, nätadapter, ethernetkabel och MotoManage-app (med en gratis uppgradering till MotoSync).

MH7022 (2-pack) kostar 13 999 Rs. En WiFi-router för hela hemmet, en WiFi-satellit för hela hemmet, två nätadaptrar och två ethernetkablar ingår, tillsammans med en gratis uppgradering till MotoSync.

MH7023 3-pack levereras med två WiFi-routrar för hela hemmet, två WiFi-satelliter från hela hemmet, tre nätadaptrar, tre ethernetkablar, samt gratis motosync-uppgradering.

0 Shares