Motorola Edge 20 avslöjar alla dess funktioner

0 Shares

Motorola Edge 20 avslöjar alla dess funktioner

Motorola fortsätter att arbeta på nya modeller för sitt breda utbud av terminaler. Mellanklassen och den mest avancerade mellanklassen har utan tvekan fler modeller än någonsin, och bland dem de senaste två åren har vissa enheter med böjd skärm lyst med sitt eget ljus som nu kommer att få nya arvtagare, Motorola Edge 20 , som vi vet allt om.

I år har vi sett hur företaget har lanserat olika modeller efter Motorola Edge, som har sålts otydligt både globalt och i Kina, ibland med olika namn för var och en av dessa marknader.

De tre Motorola Edge 20 avslöjade

För några veckor sedan läckte det ut att tre Motorola-modeller med det interna namnet “Berlin” var under utveckling. Nåväl, nu vet vi tack vare Evan Blass alla dess egenskaper, eftersom han har läckt dess tekniska blad. Alla tre modellerna kommer att lanseras i Europa, och är kända som Motorola Berlin, Pstar och Kyoto . En skulle vara känd som Motorola Berlin, med en 6,78-tumsskärm med Full HD+-upplösning och en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Dess processor skulle vara en Snapdragon 778G , medan den skulle ha 6 GB eller 8 GB RAM, vad gäller intern lagring, skulle vi hitta 128 GB eller 256 GB.

motorola edge s färger 02

I kamerasektionen har vi en 108 megapixel huvudsensor, tillsammans med en 16 megapixel ultravidvinkel, och en 8 megapixel telefoto med 3x zoom, medan den främre kameran är på 32 megapixlar. Batteriet skulle vara 4000mAh, och det skulle komma med Android 11.

Motorola Pstar

En annan modell i detta sortiment skulle vara Motorola Pstar, som är en annan variant av dessa Edge 20. Den skulle även anlända till Europa, med en 6,67-tumsskärm och Full HD+-upplösning , medan uppdateringsfrekvensen är 120Hz. Processorn är en Snapdragon 870 tillsammans med 6 GB eller 8 GB RAM. Lagring skulle vara 128 GB eller 256 GB.

Motorola Edge Plus

Motorola Edge Plus

Den främre kameran skulle vara på 32 megapixlar på den europeiska marknaden. Medan bakom har vi en 108 megapixel sensor, tillsammans med en 16 megapixel ultravidvinkel och en 8 megapixel telefoto. Batteriet skulle vara 4500mAh och det skulle komma med Android 11.

Motorola Kyoto

Den här modellen skulle vara mer fokuserad på mellanklassen, med en skärm som skulle ha Full HD+-upplösning och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz . Den bearbetade skulle vara en MediaTek Dimensity 720 med 6 GB eller 8 GB RAM tillsammans med 128 GB internminne.

Motorola Edge S färger

Stillbildskameran har en huvudsensor på 108 megapixlar, medan den ultravida sensorn är på 8 megapixlar och djupsensorn på 2 megapixlar. Den har ett 5000mAh batteri och kommer även att lanseras med Android 11. Denna modell kan komma ut på marknaden som en Motorola Edge 20 Lite.

0 Shares