Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Moto X Style och Moto X Play introducerat av Motorola

Motorola har presenterat inte bara en utan två separata uppföljningar i Moto X-serien. Moto X Play och Moto X Style är två olika men ändå liknande telefoner riktade till människor som söker efter de bästa i klassspecifikationerna. Många av Motorolas publik ser just nu Moto Maker som en viktig del av hela ekosystemet och det kan vara deras enda anledning att välja Moto X-serien i första hand. Med glädje har båda dessa telefoner Moto Maker. Moto X Style är den högre versionen och förmodligen ersättaren för Moto X 2014 medan Moto X Play är ett billigare alternativ med ett större batteri.

Moto_X_Style_Colors_Backs

Moto X Style:

Moto X Style levereras med en Quad HD 5,7 tums skärm. Tyvärr kommer detta att bryta kunder som letar efter en hanterbar skärmstorlek som på den tidigare Moto X. Men förhållandet mellan skärm och kropp är mycket bra, faktiskt Motorola kan skryta med att det är det bästa tillgängliga just nu. De smala ramarna gör telefonen lättare att hantera och hantera. Utöver det skulle du få en 21MP “bästa klass” -kamera, Snapdragon 1,8 GHz Hexa-Core-processor i kombination med 3 GB RAM, 3000 mAh batteri och konfigurerbart upp till 64 GB lagringsutrymme. Naturligtvis, som nämnts tidigare, kan du anpassa färgerna ytterligare via Moto Maker.

Moto_X_Play_Blue_White_Lifestyle

Moto X Play:

Moto X Play är det nya barnet. Designen visar tydligt hur Motorola har utvecklat den helt separat från sina andra telefoner. Djärva kanter snarare än böjda. Den här telefonen träffar säkert rätt fläckar med sin design men jämför specifikationerna? Vi tror det. Nyckelfaktorn här är det större batteriet. Jämfört med 3000 mAh batteri på Moto X Style får du ett 3.630 mAh batteri. I stället för att bli tunn och kompromissa har Motorola hållit fast vid vad som är praktiskt. Detta batteri kommer att driva en 5,5 tums 1080p-skärm tillsammans med en Snapdragon 615 Octa-Core-processor. I optikavdelningen kommer det att ha en 21MP bakre kamera som Motorola är mycket stolt över och en 5MP främre kamera. Moto Maker är kompatibel för alla intresserade. Den enda stora nackdelen, den amerikanska marknaden är tyvärr inte på listan över försäljning.

Båda dessa telefoner visar sig vara starka utmanare för människor som vill köpa en telefon i $ 300-400-intervallet och konkurrerar mycket starkt med den nyligen meddelade OnePlus 2, som vi täckte tidigare. Vad kommer din smartphone att välja? Vi vet att det blir ganska svårt att välja med så många olika telefoner som finns på marknaden nu.