Moto X Deal erbjuder gratis trådlösa hörlurar

0 Shares

Motorolas populära andra generationens Moto X som släpptes i september 2014 har mottagits väl för all anpassning med äkta trä- och lädermaterial för den bakre designen, för att inte tala om en anständig prislapp. Och medan vi på senare tid sett otaliga erbjudanden som sänker priset, meddelade Motorola i veckan mycket som inte bara sänker priset, utan också levererar ett par gratis trådlösa hörlurar på 200 dollar.

Motorolas Moto X 2nd Gen avslöjades i september och träffade så småningom de flesta amerikanska operatörerna och blev omedelbart populär tack vare den mängd anpassningsalternativ som nämns ovan och för att köra Android 4.4 KitKat på en större, bättre 5,2-tums 1080p-skärm jämfört med förra årets modell.

Läs: Hur man använder uppmärksam display på Moto X

Verizon sänkte priset på sin Moto X några månader sedan efter att den bara hade varit tillgänglig en kort stund, och i februari sänkte Motorola priset med över $ 100 lagom till alla hjärtans dagshoppare. Den här veckan har vi dock något helt annat för potentiella köpare.

Här är kärnan i vår Moto X 2014-recension.

På söndagen meddelade både Samsung och HTC två flaggskeppssmartphones som kommer att tävla med Moto X under de kommande månaderna. Det är HTC One M9 och den helt nya Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Telefonerna kommer att släppas i mars och april, vilket kan vara en del av anledningen till att Motorola försöker få mer försäljning nu innan de nya telefonerna kommer.

I vad Motorola kallar för en harmonisk affär kommer de som vill köpa en helt ny olåst Moto X (andra generationen) från Motorola.com att få ett par gratis trådlösa Bluetooth -hörlurar av kvalitet, tillverkade av Motorolas systerföretag SOL REPUBLIC. Dessa hörlurar säljs vanligtvis för $ 200 och kommer helt gratis som ett paket med Moto X just nu.

Skärmdump 2015-03-04 klockan 10.59.26

Moto X 16GB kostar vanligtvis $ 499 och kommer med en serie anpassningsalternativ. Från olika färger, accentfärger, äkta träryggar och till och med läderalternativ med nya Moto X. Men den här affären sänker priset till $ 449. Det betyder att du får $ 50 rabatt på smarttelefonen OCH en gratis uppsättning hörlurar. Detta gör det till en av de bättre affärerna vi har sett sent.

Den här affären är endast för den bärfria olåsta Moto X, även känd som “Pure Edition” Moto X, och om du lägger till både den och hörlurarna i din vagn från vår länk ovan, får du omedelbart besparingarna.

Läs: Moto X 2014 Review

Pure Edition Moto X är olåst och fungerar på de flesta bärare i USA, för att inte tala om är den första Moto X som får uppdateringar från Google och Motorola. Det var det första till Android 5.0 Lollipop och det första till Android 5.0.1, och användarna kan förvänta sig att det är först med att få Android 5.1. Lollipop när den släppts.

Detta är en tidsbegränsad affär som inte kommer att hålla länge, inte heller leveranser av dessa imponerande hörlurar. Motorola har bekräftat denna imponerande $ 50 rabatt och gratis hörlurar Moto X -avtalet kommer bara att pågå till 10 mars klockan 10:59 CT, så det är bättre att skynda dig och skaffa en nu innan de är borta.

Hoppa på den här affären nu, eller vänta en månad eller så och få nya HTC One M9 eller Galaxy S6. Valet är ditt.

0 Shares