Moto X (2013) Android 5.1 Lollipop: Vad du borde veta

0 Shares

Juni månad var extremt upptagen för både tillverkare och operatörer som ville leverera den senaste Android 5.1 Lollipop-uppdateringen till en massa smartphones, och särskilt för Motorola. Företaget har drivit ut uppdateringar till en rad enheter, och nu har vi ytterligare information om den ursprungliga Moto X Android 5.1 Lollipop-uppdateringen.

Sedan den första utgåvan av Android 5.0 Lollipop i oktober har användare från alla tillverkare väntat på att den ska komma fram. Motorola var en av de första som levererade den till andra generationens Moto X från 2014, men de med originalet har fastnat i flera månader. Den här veckan har vi dock lärt oss mycket om Motorolas planer och framsteg.

Läs: Moto X Android 5.1 Lollipop Update Breakdown [June]

Den här veckan levererade Motorola äntligen uppdateringar till Android 5.1 Lollipop för andra Gen Moto X i USA på både Verizon och AT&T, för att inte tala om den efterlängtade DROID Turbo-uppdateringen. Och nu har företaget riktat sin uppmärksamhet mot den ursprungliga Moto X, och den får uppdateringen i många regioner runt om i världen.

Moto-G-Review-7-620x343

Tidigare denna månad delade en Motorola-anställd massor av detaljer på Google+ om Motorola i allmänhet, men de flesta kommentarerna gällde den ursprungliga Moto X. Den anställde, David, meddelade sedan en fullständig rikstäckande uppdatering av Android 5.1 Lollipop för den ursprungliga Moto X i USA, och här är den fullständiga förändringsloggen med alla detaljer som alla behöver veta.

Om du går direkt från Android 4.4 till Android 5.1 vill du kolla in den här nya guiden. Det går igenom alla ändringar, men om din Moto X redan finns på Android 5.0 Lollipop kommer ändringarna bara att vara mindre.

Läs: Android 5.1 vs Android 5.0 Lollipop: Vad är nytt

Motorolas David Schuster, som är den med all information som delar allt vi just beskrivit ovan, gjorde två andra kommentarer den här veckan som bekräftar allt ovan, och delar ännu mer information för dem som fortfarande väntar på en uppdatering till 5.1 på den ursprungliga Moto X från 2013 Här är hans senaste kommentarer.

Här är en uppdatering om Android 5.1 Lollipop-uppgraderingar för Moto X (1: a generationen)
– Vi är redo att gå in i Verizon-laboratorier nästa vecka för att starta deras godkännandeprocess
– Vi gick in i AT&T-laboratorier förra veckan och väntade på godkännande
– Vi är fortfarande i blötprovning i Indien, vi undersöker en potentiell fråga och vill se till att vi förstår det helt innan vi går vidare. Bör ha mer information om ett par dagar. ”

Som du kan se ovan är den första generationens Moto X i USA nästan redo att ta emot den senaste mjukvaran från Verizon. Nästa vecka kommer Verizon-laboratorierna att godkännas och detta kan godkännas på så lite som 3-5 dagar eller så länge som fyra veckor. Det beror bara på. Med Verizon som redan driver Android 5.1 för DROID Turbo och den nya Moto X, har vi en känsla av att det kommer att godkännas förr snarare än senare.

David bekräftar också att AT&T redan testar Moto X Android 5.1-programvaran, och den ska snart godkännas. Det finns ingen tidsram, men så snart han vet mer information kommer det sannolikt att meddelas när Motorola fortsätter sina ansträngningar för att hålla kunderna informerade.

Sedan, sist men definitivt inte igår, gjorde David ytterligare ett enormt tillkännagivande om den ursprungliga 1: a generationen Moto X från 2013. Bekräftelsen av Android 5.1 Lollipop-uppdateringen har distribuerats till fullo och rullar ut nu till 14 länder runt om i världen.

Detta betyder att i slutet av veckan kommer miljontals Moto X-ägare i mer än 14 länder och regioner runt om i världen att se uppdateringar till Android 5.1 Lollipop, och de i USA med AT&T och Verizon är nästa. Vi har inte ett exakt datum, men mjukvaruuppdateringen väntar på godkännande, och när den får tekniskt godkännande från varje operatör börjar uppdateringarna via luften. Vi kommer att hålla ett öga på mer information om dessa stater och uppdatera det ögonblick som vi har bekräftat att Moto X Android 5.1 Lollipop-uppdatering kommer.

0 Shares