Moto Tab G20: Motorola återvänder till marknaden för surfplattor

0 Shares

MotO Tab G20 kommer att vara en global version av Lenovos M8-surfplatta, som lanserades i Kina i juni

Det ser ut som att ytterligare en Android-tillverkare kommer att återvända till surfplattmarknaden, enligt en ny notering på Google Play. Enligt dokumentet är Motorola på väg att lansera Motorcykel Tab G20. Enheten tros vara ett nytt varumärke av Lenovos redan släppta Tab M8-surfplatta, som tillkännagavs i juni. Lenovo, för de som inte vet, äger märket Motorola.

Moto Tab G20: Motorola återvänder till surfplattamarknaden 2

Om vi ​​tittar på listan kan vi se en skärm med en upplösning på 800×1280 pixlar som ska vara 8 tum diagonalt. Processorn är en MediaTek MT8768A som matchar Helio P22T-kretsuppsättningen som kommer tillsammans med 3 GB RAM, medan mjukvarusidan täcks av Android 11.

Lenovo M8 surfplatta, Moto G20 ska matcha

Surfplattan måste i förväg levereras med ett 5100mAh batteri och en 5MP bakkamera med en 2MP-modul. Vi får vänta lite längre för att se om det blir någon skillnad mellan de två enheterna.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares