Moto G20-pris och officiella egenskaper

0 Shares

Moto G20

Motorola har precis tillkännagivit två nya smartphones: Moto G60 och Moto G40 Fusion, den första av dem är den första som har fördelen av att vara den mest prisvärda mobilen som har en 108 MP kamerasensor. Utan tid att inte ens känna dem lite mer, nu lanserar varumärket en ny modell av sin familj, Moto G20.

För bara 15 euro sedan hittade vi en fullständig läcka av telefonen men ingenting fick oss att tro att den skulle presenteras så snart. Hur som helst, efter de många läckorna och ryktena som har uppstått runt enheten, är Moto G20 officiell och det gör det för en pris på 159 euro, där den kommer att finnas tillgänglig i de vanliga distributörerna från och med nästa 15 maj.

Moto G20

Vapnen i Moto G20

Motorolas nya smartphone har en 6,5-tums HD + IPS-skärm som har en vattendroppsformad skåra upptill för att hysa en 13 MP-selfiekamerasensor. Detta Max Vision HD + skärm har ett bildförhållande på 20:9 och en 90 Hz uppdateringsfrekvens ger en smidig rullningsupplevelse med mindre fördröjning.

Går man vidare till baksidan, den Moto G20 är presenteras med en modul med fyra kameror inuti ett rektangulärt paket i det övre vänstra hörnet tillsammans med LED-blixten. Det är här vi hittar en 48 MP huvudkamera ackompanjerat av en 8MP ultravidvinkel sekundär lins, en 2MP Macro Vision lins och en fjärde 2MP djupsensor. Den har Quad Pixel-teknik för att erbjuda 4 gånger så hög känslighet i svagt ljus och se till att bilderna blir skarpa och ljusa, även i mörker.

nuevo moto g20

När det gäller hårdvaran specificerar företaget inte vilken CPU vi hittar i smarttelefonen även om man tror att det kan vara en Unisoc T700. Tillverkaren nämner en anpassad åttakärnig processor som ger 38 % förbättrad grafikprestanda som åtföljs av 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme som kan utökas med 1 TB mer med ett microSD-kort.

Äntligen har vi löftet om varumärket att njuta av två dagars självständighet på en enda laddning tack vare dess enorma 5000 mAh batteri. Det finns naturligtvis ingen snabb eller trådlös laddning någonstans. Tänk om det finns en dedikerad knapp för Google Assistant på sidan och ett 3,5 mm hörlursuttag.

nuevo moto g20

Telefonen säljs i himmelsblått och flammande rosa med Android 11, speciellt optimerad för att dra full nytta av Moto G20 hårdvara.

0 Shares