Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Moto G2 -rykten bekräftas som läckage av nya foton

Nästa månad går Motorola på scenen för ett evenemang i Chicago för att presentera den nya Moto X+1, Moto G2 och Moto 360 smartwatch. I veckor har vi hört rykten och sett läckor av nya Moto X+1, men nu börjar alla detaljer äntligen dyka upp även om Moto G2.

De första rapporterna om nya G2 dök upp i juli, och sedan dess har vi väntat på ytterligare detaljer för att belysa exakt vad vi kan förvänta oss. Att följa upp den populära Moto G från slutet av 2013 är en nyare, större och bättre G2, och den senaste läckan som ges idag spills alla bönor inför lanseringen.

Läs: Moto G2 Release: 5 saker du behöver veta

Tack vare Facebook -sidan HelloMotoHK får vi vår första fullständiga titt på den nya Moto G2 långt före lanseringsdatumet. Motorola är planerat att meddela telefonen den 4: e, men den senaste veckan har vi lärt oss mycket om det, och nu har vi flera bilder som potentiellt bekräftar rykten för potentiella köpare.

Skärmdump 2014-08-26 klockan 11.40.33

Förra året släpptes Moto G, en billigare version av Moto X för dem som har en budget eller tillväxtmarknader, och det var en omedelbar hit. Moto G var en av de mest framgångsrika smartphones någonsin för Motorola, och nästa månad kommer de att tillkännage en efterträdare som borde bli ännu mer populär.

Medan Moto X+1 ser lovande ut låter den nya Moto G2 också ganska imponerande. Erbjuder en anständig smartphone med en större HD-skärm och bättre specifikationer allt för samma plånboksvänliga pris. Motorola har inte bekräftat enheten än, men vi har fått tillräckligt med information tillsammans med bilderna ovan och under idag för att ha en bra uppfattning om vad vi kan förvänta oss.

Enligt HelloMotoHK kommer nya Moto G2 att bli en imponerande budget smartphone. De lyckades få händerna på en arbetsenhet som visar upp de blå, vita och rosa ryggarna, eftersom enheten kommer att ha användaranpassade bakplattor som originalet. Det är dock inte allt, och här är vad mer vi vet.

10590587_454110678062186_5461694225842994420_n

Specifikationerna som beskrivs nedan har ännu inte bekräftats, men en rad läckor och riktmärken ger tro åt idén att detta är vad Motorola kommer att tillkännage den 4 september. Lägg till bilderna idag så kommer allt äntligen ihop. Här är de ryktade specifikationerna för smarttelefonen.

Moto G2 -specifikationer (ryktas)

  • 5,0-tums 720p HD-skärm
  • 1,2 GHz fyrkärnig processor med 1 GB RAM. Troligen Snapdragon 400 (eller 410)
  • 16 GB lagringsutrymme (Micro-SD-expansion)
  • Android 4.4.4 KitKat
  • 8 megapixel och 1,3 kameror
  • Dubbla framåtvända högtalare
  • Dual-SIM (utanför USA)
  • och mer

Den ursprungliga Moto G hade en 4,5-tums skärm, inga främre högtalare, en ganska hemsk 5 megapixel kamera (det var vårt enda klagomål i vår recension) och endast 8 GB lagringsutrymme utan micro-SD-kortplats. Lägg till bristen på 4G LTE och det är svårt att se hur det var så framgångsrikt. Men när konsumenterna såg $ 199 eller ofta $ 99 prislapp, blev det direkt en hit.

Läs: Moto G Review

Vi är inte säkra på att Motorola kommer att kunna matcha samma imponerande $ 199, eller $ 229 prislapp som de gjorde tidigare i år för 4G LTE -versionen av Moto G, men nya G2 borde komma ganska nära och samtidigt erbjuda en mycket bättre erfarenhet.

Nya Moto G2 kommer att ha en större och bättre skärm, mer lagringsutrymme, 4G LTE, främre högtalare och ytterligare anpassningsalternativ som bör hålla många köpare glada och glada. Denna läcka visar rosa, blått och vitt, men vi kan sannolikt förvänta oss mycket mer anpassade bakplattor när den släpps.

moto_G_photo-620x478

Så när kan vi förvänta oss att Moto G2 släpps? Några olika läckage från brittiska återförsäljare, liksom några “officiella källor” från GSMArena tyder på att den 10 september kommer att bli det globala lanseringsdatumet för Moto 360, Moto X+1 och nya Moto G2. Företaget kommer att ta scenen för att meddela telefonen den 4: e och kan ha den tillgänglig från operatörer runt om i världen, inklusive USA, inom en vecka eller så.

Amerikanska operatörer gör ofta saker annorlunda, eller iscensätter sina utgåvor så att de inte är samma dag. Det betyder att Moto G2 kan komma till alla amerikanska flygbolag den 10: e, eller till den som bestämmer sig för att erbjuda den någon gång innan månaden går mot sitt slut. Vi får vänta och se, men väntan kommer inte att vara lång då vi kommer att bo i Chicago med alla detaljer.