Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Moto G 2015 vs Moto G 2014: Nyheter

Motorola har gjort sin nya Moto G för 2015 bättre, snabbare och kraftfullare allt för samma plånboksvänliga pris på $ 179. Det finns också en annan modell för några dollar till som ger ännu bättre prestanda och dubbelt så mycket lagring och RAM för bara $ 219. Läs vidare för att se vad som är nytt och om den nya Moto G och dess högre pris är värt det.

Den tredje generationen Moto G för 2015 har stora skor att fylla, men hittills med vår begränsade praktiska tid med det gör telefonen ett utmärkt jobb. Det är svårt att förbättra en budgetenhet som många anser vara den bästa telefonen för under $ 200, men i år gjorde Motorola exakt det, och här är vad du behöver veta.

Läs: Moto G 2015 Hands On: Budget Price, Premium Phone

Den 28 juli tillkännagavs den nya Moto G tillsammans med årets nya Moto X Pure Edition, även känd som Moto X Style, och en ny Moto X Play för regioner utanför USA. Att försöka förbättra den mest populära smarttelefonen i Motorolas historia är svårt att göra och nedan kommer vi att förklara vad som är nytt och varför den nya Moto G lever upp till hype.

Vid första anblicken ser nya Moto G nästan exakt ut som modellen förra året, men det finns faktiskt många förändringar. Allt från metalldesignen på baksidan, byggmaterial, vattentåliga funktioner, en ny 13 megapixelkamera, till specifikationer under huven. Det här är en helt ny telefon, en som verkligen är värt $ 179 begärt pris.

Bortsett från utseendet levererade Motorola också några enorma tillägg samtidigt som priset var detsamma som borde ha många potentiella köpare intresserade. Moto G 2015 är IPx7-certifierad vattentålig. Även om de inte rekommenderar att sänka ner det under vatten kan det läggas under vatten i ungefär 30 minuter och fungera bra.

Läs: Moto G 3rd Gen: 5 Things to Know

Tillsammans med vattentåliga funktioner är anpassning genom Moto Maker. Köpare kan välja lagringsmängd, RAM, färg på framsidan, välja mellan 10 färger på baksidan och till och med 10 accentfärger för aluminiumstången på baksidan och Moto-logotypen. Då är naturligtvis batteriet mycket större och lovar batteriets livslängd hela dagen.

För en uppfattning om vad du kan förvänta dig av den nya Moto G, och för att se en snabb jämförelse av den bredvid senaste års modell, kolla in vår praktiska video ovan. Fortsätt sedan läsa vårt bildspel nedan som går igenom några ytterligare detaljer och delar upp vad som är nytt för potentiella köpare. Den nya Moto G 2015 är till vänster.

Display & Design

Display & Design

Den nya Moto G 2015 jämfört med förra årets Moto G är extremt lika på många sätt, men väldigt olika. De ser lika ut, men den nya modellen har en förstklassig finish och design, jämfört med den billiga plastmodellen som släpptes 2014.

Båda dessa telefoner har en ganska imponerande 5-tums 720p HD-skärm, vilket inte är det bästa, men med tanke på priset har den en fantastisk skärm som är ljus och klar. Jag märker inte mycket skillnad mellan de två, men den nya 2015 Moto G verkar bli lite ljusare och har mer exakta färger.

När det gäller design är den nya Moto G snabbare och bättre. De har lagt till metallacenter på baksidan, som visas på några av våra andra foton, och en aluminiumring för hållbarhet och ett förstklassigt utseende och känsla runt enheten. I handen har de samma bekväma kurvor, men den nya Moto G känns bättre. Det ser inte ut, känns eller fungerar som en billig telefon. För $ 179 är det mycket bättre än förra årets modell.